Éttermi szoftverek > Szoftver - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Éttermi szoftverek > 16 weboldal. Kategória leírása: Az éttermi szoftverek az éttermek vezetéséhez nyújtanak nélkülezhetetlen segítséget.

szoftver.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Hostware
http://www.hostware.hu/

Ismerje meg kiemelkedő fontosságú projekteinket, hogy képet kapjon rendszerünk integritásáról!

Hostware
Szintézis Éttermi rendszer
http://www.szintezis.hu/

A Szintézis Éttermi rendszer megoldást nyújt a napi standolásra.

Szintézis Éttermi rendszer
Alkamazott elszámoltatás egyszerűbben
http://www.kamex.hu

Éttermi szoftver, vendéglátóipari rendszer, pincér program, elszámoltató rendszer, pincér terminál, standoló program bárhogy is nevezzük, segítségével és digitális mérleg kapcsolattal a standolás akár háromszor gyorsabban és pontosabban valósul meg, a tulajdonos akár az interneten keresztül követheti a felszolgálók munkáját, mobil adatgyűjtővel pedig már az asztalnál megtörténhet a rendelés felütése, mindez egyszerűen használható, érintőképernyős komplett rendszerbe integrálva.

Alkamazott elszámoltatás egyszerűbben
TravelSoft OnLine
http://www.travelsoft.hu/

A TravelSoft OnLine az elmúlt években az idegenforgalmi szoftver piac egyik legkiemelkedőbb szereplőjévé vált, több száz utazási irodai, biztosítótársasági, szállodai, és éttermi partnere révén.

TravelSoft OnLine
NETeor Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
http://www.cegpontban.hu/

A NETeor Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 2003-óta, egy debreceni székhelyű vállalkozás. Szolgáltatásainkat Debrecenben, Budapesten vagy országosan egyaránt kínáljuk és veszik igénybe

NETeor Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Gáspár és Társa Bt. (RXoft)
http://www.rxoft.hu/html/vendeglato.html

Az éttermi szoftver felépítése lehetőséget teremt arra, hogy mindenki a saját igényei szerint alakítsa az éttermi szoftver használatát, az egyszerű megoldásoktól az összetettebb feladatokig.

Gáspár és Társa Bt. (RXoft)
Yami Portál
http://www.yami.hu/portal/

MenzaSzoft rendszerünk egy számítógépen futó programból és egy direkt erre a célra kifejlesztett célhardverből áll.

Yami Portál
Pronti+ pincérhívó rendszer
http://www.hivogomb.hu/

Vezeték nélküli Pincérhívó és Ügyfél-kezelő rendszerek ...

Pronti+ pincérhívó rendszer
SharkyComputer
http://www.sharkycomputer.hu/index.php?page=eszoftver

A SharkyComputer viszonteladóként értékesíti az E-szoftvereket, valamint helyszíni támogatást nyújt hozzájuk. A szoftverek fejlesztője a Marsal és Társa Bt.

SharkyComputer
Matrix Éttermi rendszer
http://www.ettermirendszer.hu/

Egyszerűbb, mintha az étlapról választana. Csak megérinti a megrendelt ételek vagy italok nevét – esetleg képét – a képernyőn és máris megjelenik a rendelés a konyában vagy a söntésben.

Matrix Éttermi rendszer
.poscenter.net
http://www.poscenter.net/

retail store, bar code, motel, camp software, front desk reservation, restaurant pos software, hardware, bar pos software, nightclub pos, hair salon pos ...

.poscenter.net
eSystem éttermi szoftver
http://www.vendeglatoprogram.com/ettermi-szoftver

Éttermi szoftverünk segítségével pontosan nyomon követheti az étel és ital alapanyag készletének változásait. A rendszer figyelembe veszi a reprezentációs és alkalmazotti fogyasztásokat. A zárási adatok diszkrét kezelésére vakon zárás funkció alkalmazható, így csak a manager jogosultsággal érhetők el bizonyos beállított információk. Ha ön keveset tud az üzletében tartózkodni vagy nyaral automata e-maileket, állíthat be a fontos adatokról például a raktárkészlet változásai, számlázási, pénzügyi kimutatások, információk, az alkalmazottak által törölt rendelések és minden más, amit ön fontosnak vél. További információkat tudhat, meg ha weblapunkra látogat. Kérdéseit felteheti elérhetőségeink bármelyikén. Az éttermi szoftvert megtekintheti működés közben bemutatótermünkben.

eSystem éttermi szoftver
neuwebDESK Online éttermi program
http://www.neuwebdesk.eu

A neuwebDESK Online éttermi rendszer legnagyobb előnye, hogy egy felhő technológiájú szoftver, így éttermét bárhol, bármikor menedzselheti. A felhő technológia segítségével Ön folyamatosan a legújabb funkciókat használhatja és soha többé nem kell aggódnia adatai biztonsági mentése miatt. A rendelések kezelése, vevők és egyéb éttermi információik tárolása és nyilvántartása az internetes éttermi rendszere segítségével az egész világon bármikor és bármilyen eszközről elérhető (laptop, tablet pc, IPad, Mac, stb.).

neuwebDESK Online éttermi program
E-Étterem éttermi program
http://www.e-etterem.hu

Éttermi program villámgyors rendelésfelvitellel. Mobilapp a pincéreknek - gyors rendelésfelvitel az asztalnál, séfnyomtatóra beküldés. Receptúra kezelés, házhozszállítások kezelése. Netpincér és pizza.hu kapcsolat. Kedvezmények kezelése. Érintőképernyős gyorsfelvitel, asztaltérkép, többféle kimutatás. Pontos, gyors standolás, alapanyagok készletkezelése. Partnerek kezelése, gyors keresés név, cím és telefonszám alapján is. Pincérek, futárok gyors elszámoltatása napvégén a készpénzforgalom alapján.

E-Étterem éttermi program
ProDiuS élelemzési program
http://prodius.hu/elelmezesi-program.php

A ProDiuS élelemezési program az élelmezés teljes körű ellátását lehetővé teszi. A program segítségével a teljes konyhai adminisztráció elvégezhető. Étlap tervezés, az alapanyag beszerzés, felhasználás és készletnyilvántartás, receptúra kezelés, illetve anyagkiszabat kezelése, és leltározás. A program a 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet előírásainak teljes körű betartására alkalmas

ProDiuS élelemzési program
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20246