Logisztika > Szoftver - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Logisztika > 11 weboldal. Kategória leírása: Új generációs logisztikai szoftverek, vonalkódos és raktár menedzsment.

szoftver.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Logisztika, logisztikai szoftver
http://logisztika.pannonszoftver.hu/Logisztika/

A termelési folyamatban az anyagáramlás zökkenőmentes megvalósulása vonalkódos rendszer és raktár menedzsment segítségével! Vonalkódos raktárkezelés!

Logisztika, logisztikai szoftver
SimTech Logisztika Kft
http://www.simtech.hu/

A SimTech Logisztika Kft. főbb tevékenysége a folyamatszimulációs programok és a CAD piacon meghatározó általános célú, kedvező árú 2D/3D CAD termékek képviselete, amelyek révén biztosítani szeretnénk ügyfeleink részére a versenyképességet és a mérnöki szoftver beruházások maximális rövidtávú megtérülését.

SimTech Logisztika Kft
Tachográf kiértékelő rendszer
http://www.onlinetachograf.hu/

Digitális Tachográf Kiértékelő Rendszer mellyel Online tachográf kiértékelést tud elvégezni másodpercek alatt. Az ország első teljesen online működő teljesen webes tachográf kiértékelő rendszere, mellyel az eddigi leggyorsabban és egyik legköltséghatékonyabban tudja kiértékelni mind digitális mind analóg tachográf adatait. A kiértékelő rendszer által előállított riportokkal (szabálysártés, munkaidőkimutatás, egyéb ripottok) Ön egyszerre tehet eleget a törvényi előírásoknak és juthat fontos információkhoz mellyel maximalizálhatja cége hatékonyságát. Szolgáltatásunk kis- és középvállalkozásoknak, valamint nagy gépjármű flottával rendelkező cégek számára is különféle konstrukciókat kínál, mely az elérhető egyik legjobb szolgáltatást nyújtja a piacon.

Tachográf kiértékelő rendszer
Régens zRt
http://www.regens.hu/

Cégünk specifikusan a logisztikai és ellátási lánc menedzsment területén nagyprojekt-vezetési tapasztalatokat is nyert, ez tanácsadási tevékenységének fokozatos kibontakoztatásához is vezetett.

Régens zRt
ZebraSoft Kft
http://www.zebrasoft.hu/

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt. Cégünk 1998. óta az IBM cég "Business Partner"-e a pénztárgép értékesítés területén.

ZebraSoft Kft
Ellátási lánc menedzsment - szoftver
http://www.demand-solutions.eu

Demand Solutions egy teljeskörű programcsaládot kínál az Ellátási lánc kezeléséhez – készlet tervezés és optimalizálás, sales & operations planning (S&OP), kereslet tervezés és előrejelzés, collaboration, APS - finomtervezés és optimalizálás (fejlett tervezési rendszer),tervezés a kereskedelemben. Termékeink elérhető áron kaphatóak, könnyen és gyorsan bevezethetőek, könnyen kezelhetőek és gyors ROI-t garantálnak.

Ellátási lánc menedzsment - szoftver
Mérlegjegy készítés
http://www.szecsy.hu/hu/ugyv/ugyv_index11.html

Mérés hídmérlegen. Számítógépes mérés és raktár nyilvántartás.

Mérlegjegy készítés
Logisztikai rendszer Microsoft alapokon
http://www.xapt.hu/iparagak/logisztika-es-kereskedelem.html

Az XAPT által kínált megoldások segítségével a beszerzéstől az értékesítésig az egész ellátási láncot egyben tudja kezelni; nyomon tudja követni az aktuális beszerzési rendeléseket, majd fontosság, illetve jelleg szerint tudja csoportosítani kimenő forgalmát. A raktárirányítási és szállítmányszervezési modulok segíthetik abban, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön, és a készletek ne álljanak cége likviditásának útjában. Az értékesítési és logisztikai folyamatok mobil eszközökkel való támogatása új lehetőségeket nyit meg árbevétele és piaci részesedése növelése felé. Az XAPT által kínált rendszerek egyik legfőbb előnye, hogy több telephely munkáját, akár több országot érintve is képesek felügyelni, vállalata alegységei így összehangoltan működhetnek.

Logisztikai rendszer Microsoft alapokon
Client-Server Systems Betéti Társaság
http://www.css.hu/

Alkalmazások fejlesztése, modulok, objektumok programozása, korszerűsítése C++, Delphi, Visual Basic, Java, Clipper nyelveken. Egyedi számítógép-hardver illesztések készítése, PIC processzorok programozása, RFId alapú/rádiófrekvencián kommunikáló tag-ek/hitelkártyánál kisebb, fóliára helyezett processzorok, illetve képek, videojelek, hangok kezelése. Telephelyek, számítógépek és egyéb eszközök közötti kommunikáció megvalósítása.

Client-Server Systems Betéti Társaság
Termeléshez kapcsolódó szoftver uniós támogatással 2017 nyaráig
http://unios-palyazatok.gkf.hu/mikro-kis-es-kozepvallalkozasok-termelesi-kap ...

A termelési kapacitás bővítésére kiírt uniós pályázat (GINOP-1.2.1-15) a projekt keretében vásárolt termelő eszközök hatékony üzemeltetése érdekében lehetőséget biztosít logisztikai és egyéb tevékenységet támogató szoftver beszerzésére, valamint a szükséges hardver eszközök beszerzésére. Sok egyéb más mellett továbbá licenc és know-how vásárlását is támogatja a pályázat, így új alapokra helyezheti üzemi működését, minimalizálva a selejtet és a veszteséget. Cégünk a pályázati összeg lehívásához minden szakmai segítséget megad, az előzetes ingyenes audit vizsgálattól a tanácsadáson át a sikerdíjas pályázatírásig, és a támogatási előleg lehívásáig.

Termeléshez kapcsolódó szoftver uniós támogatással 2017 nyaráig
Quality Logistics Management - logisztikai rendszertervezés.
http://www.qlm.hu/qlm_logisztikai_tervezes_3

Kattints bátran a honlapra és ismerj meg minden fontos és érdekes információt a logisztikai rendszertervezésről. A QLM csapat tagja több évtizedes múlttal rendelkeznek ezen a területen, amelynek köszönhetően hatékony és kiszámíthatóan üzemelő raktárrendszereket képesek tervezni és kivitelezni. Kattints és ismerd meg a további tevékenységi köreiket.

Quality Logistics Management - logisztikai rendszertervezés.
Hirdetések
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 493 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 493 | Várakozó linkek: 22 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20167