Műszaki programok > Szoftver - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Műszaki programok > 18 weboldal. Kategória leírása: Műszaki alkalmazások: Műszaki szoftverek árlistái és honlapjai.

szoftver.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Egyedi szoftverek
http://www.hns.gyor.hu/

Egyedi szerelő-, mérő- és tesztberendezések fejlesztése és gyártása. Egyedi és általános célú szoftverek fejlesztése minőségirányítási, ...

Egyedi szoftverek
Építészeti és faépítészeti szoftverek
http://www.faorszag.hu/faepiteszet.php?fk=21

A faépítészeti szoftverek területén élenjáró cégünknél akár szabászszoftvert vagy lépcsőépítőszoftvert keres, nálunk megtalálja az optimális megoldást.

Építészeti és faépítészeti szoftverek
Látványvilág
http://muszakirajz.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1093560

Műszaki rajzok, 3D modellek, látványtervek számítógépen való rajzolása a tervező programok adta lehetőségekkel. Objektumok, tárgyak, bútorok, épületek, belső terek, stb. 2D ill. 3D megjelenítése különböző ábrázolási módszerekkel. Az egyszerű téglalaptól a valósághű látványtervig szinte minden megvalósítható. Meglévő tervek, skiccek, vázlatrajzok alapján műszaki rajzok, 3D modellek, látványtervek, műszaki ábrák készítése. Papír alapú tervek digitalizálása.

Látványvilág
Szerviz 7 program
http://www.3szs.hu/termek.php?item=1&program=7

Műszaki vizsga, diagnosztikai mérések és sorkezelés támogatásához.

Szerviz 7 program
Top CAD - Műszaki programok
http://topcad.hu/Muszaki.htm

Egyedi fejlesztésű műszaki programok, Rajznyílvántartó, varrat és hegesztőnyílvántartó, szabászat, profilcad.

Top CAD - Műszaki programok
AutoCAD tudást tört áron
http://gstarcad.tervezoszoftver.hu/index.php

Csak annyit mondunk, AutoCAD funkciók töredék árért. Mindez magyar nyelven, magyar támogatással.

AutoCAD tudást tört áron
Lakberendező program - Sweet Home
http://elektrotrend.com/

A Sweet Home 3D egyszerűen kezelhető java alapú lakberendező program. Elsőként a ház alaprajzát kell elkészíteni amit aztán kedvünk szerint berendezhetünk különböző tárgyakkal, ( bútor, háztartási gép,szórakoztató elektronika, szerelvény stb.).

Lakberendező program - Sweet Home
kszoftver.hu
http://www.kszoftver.hu/

Autószerviz program , számlázás , munkalap készítés, raktár.

kszoftver.hu
Agroorg Kft
http://www.agroorg.hu/

Programjaink kizárólag saját fejlesztésűek, a hazai mezőgazdasági gyakorlatra épülnek.

Agroorg Kft
Balance mérlegszoftver - mérlegjegy készítés
http://merlegjegy.hu

Gyártófüggetlen mérlegjegy készítő program: teljeskörű mérlegjegykezelés, nyomtatás, keresés, többféle mérlegelektronika támogatása. Bővítési, exportálási lehetőségek; partner, gépjármű adatok, sarzsi- és göngyölegkezelés.

Balance mérlegszoftver - mérlegjegy készítés
CFD.HU Kft
http://www.cfd.hu/

A CFD.HU Kft, az ANSYS szoftvereinek hivatalos magyarországi forgalmazója honlapján. Elsődleges célunknak tekintjük, hogy önnek mindennemű áramlástani problémájára megoldást találjunk.

CFD.HU Kft
3D-s lakberendező program
http://www.archline.hu/interior

Az ARCHLine.XP CAD program Interior változata lakberendezők és belsőépítészek számára nyújt segítséget terveik számítógépes elkészítésében, magyar kezelőfelülettel. A Helyiségvarászló segítségével könnyen és gyorsan elkészíthet, berendezhet, beburkolhat és fényekkel láthat el egy belső teret, legyen az nappali, konyha, fürdőszoba, iroda vagy egy kávézó. A szoftver kompatibilis más CAD programokkal, importálhat .dwg, .dxf, .skp, .obj, .c4d, .3ds kiterjesztésű fájlokat. A szoftverhez segítségnyújtást biztosítunk személyesen, telefonon, e-mailben, skype-on valamint honlapunkon a fórumon keresztül. Ezen kívül 2-4 órás kurzusokat tartunk több témában.

3D-s lakberendező program
Belső tér varázslás 15 perc alatt
http://intericad.tervezoszoftver.hu/index.php

Kaphat gyors, egyszerű terméket, kaphat magas szintű render eljárással rendelkező szoftvert, de egyedül az InteriCAD egyesíti a két tudást elfogadható áron. Konyhabútor bemutatótermekbe, lakberendezési üzletekbe, burkoló anyag stúdióknak, professzionális tervezőknek a legjobb megoldás.

Belső tér varázslás 15 perc alatt
Műszaki paletta
http://www.muszakipaletta.hu/index.php?haid=2&hid=24

Az alábbi programok segítségével meghatározhatja a Meliconi távirányítók által támogatott készülékek listáját ill. a hozzájuk tartozó kódokat amelyek távirányítója programozásához szükségesek. Ha nem kívánja ezt a lehetőséget felhasználni, úgy vevőszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésére.

Műszaki paletta
CAD szoftver
http://www.cadterv.hu

Ismerje meg, a CAD-Terv Mérnöki Kft. professzionális szolgáltatásait a hazai CAD/CAM/CAE piacon. A több éves tervezői tapasztalat, szervezetünk rugalmassága, megbízhatóságunk, a határidők pontos tartása és a hatékony kommunikáció a kulcsa szolgáltatásaink sikerének és a folyamatos növekedésünknek. Fő profilunk a CATIA tervezőrendszer forgalmazása, másik fő tevékenységünk során a gépészet különböző területein kínálunk mérnöki szolgáltatásokat (géptervezés, terméktervezés, szerszámtervezés, stb.). A területen jelentkező konstrukciós feladatok teljes körű lebonyolítását (tervezéstől a prototípus gyártásig) végezzük.

CAD szoftver
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20246