Operációs rendszerek > Szoftver - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Operációs rendszerek > 11 weboldal. Kategória leírása: Az operációs rendszer a számítógép lelke. Nélküle gyakorlatilag a számítógépet semmire nem lehet használni.

szoftver.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Windows Vista
http://www.microsoft.com/hun/windows/products/windowsvista/default.mspx

Tekintse meg, hogyan teszi a Windows Vista biztonságosabbá és könnyebbé kedvenc tevékenységeit ...

Windows Vista
Microsoft Windows 2000
http://ecdlweb.hu/index.php?title=A_Microsoft_Windows_2000_haszn%C3%A1lata

A Microsoft Windows 2000 a Microsoft Windows operációs rendszerek egyik családja, több kiadásban megjelent szerver változatai mellett munkaállomásokra telepíthető verziója is létezik, ez a Professional nevű, kliensgépekre szánt változat magyar nyelven is megjelent.

Microsoft Windows 2000
Solaris 10
http://www.sun.com/software/solaris/binaries_program.xml

You can use the Solaris 10 Operating System at home or at work -- without paying a license fee. Download the Solaris 10 OS today - FREE -- when you register your system (as part of the download or by going through the registration portion of the download) you will receive an Entitlement Document, which grants you unlimited rights to use Solaris registered machines.

Solaris 10
apple.com
http://www.apple.com/

Apple designs and creates iPod and iTunes, Mac laptop and desktop computers, the OS X operating system, and the revolutionary iPhone.

apple.com
Hungarian BeOS
http://www.beos.hu/

Hungarian BeOS Users Group. Hírek, fejlesztések, letöltések ...

Hungarian BeOS
BeOS
http://hu.wikipedia.org/wiki/BeOS

A BeOS a Be Incorporated gyártmányú BeBox gépek operációs rendszere, elsőnek 1990-ben publikálták, melynek az egyik kulcseleme a GUI felületének szerkezete és használhatósága.

BeOS
Operációs rendszerek - Vatera.hu
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/operacios_rendszer/index_c1805.html

Operációs rendszerek olcsón a Vaterától. A Vatera oldalán olyan széles operációs rendszer kínálattal találkoztam, ami rögtön meggyőzött arról, hogy itt biztosan megtalálom a nekem megfelelő készüléket. Amellett, hogy itt találtam rá kedvencem operációs rendszeremre, nagyon meggyőző volt számomra, hogy ezen az oldalon csak ellenőrzött eladók termékeire lehet licitálni!

Operációs rendszerek - Vatera.hu
Magyar BSD Egyesület
http://www.bsd.hu/

A 2000-ben alakult Magyar BSD Egyesület (MBE) a hazai BSD-felhasználók érdekképviseleti, szakmai-tudományos, koordinációs, információs szervezete. Az Egyesület célja a szabad forráskódú BSD és vele rokon operációs rendszerek terjedésének elősegítése, továbbá ezen rendszerek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos ismeretek gyűjtése és széleskörű terjesztése.

Magyar BSD Egyesület
Windows 8 tippek és trükkök
http://hunforum.com/tippek-es-trukkok-tutorialok/windows-8-tippek-es-trukkok ...

Ebben a témában windows 8 tippek és trükkök lesznek bemutatva. Sok hasznos tippet lehet találni. Remélem valakinek jól fog jönni.

Windows 8 tippek és trükkök
CP/M Main Page
http://www.seasip.demon.co.uk/Cpm/

It's an operating system for 8-bit computers. It looks rather like DOS to use (only not so user-friendly); this is hardly surprising because DOS was copied from CP/M in about 1980.

CP/M Main Page
Erős azonosítás és titkosítás Yubikey-jel
http://www.yubikey.co.hu

A Yubico technológiája mind kereskedelmi, nagyvállalati, és nyílt forráskódú alkalmazások biztonságát növelik. A bejelentkezést két-faktoros azonosítással megerősítő alkalmazások a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelelnek. Operációs rendszer integráció: A két-faktoros azonosítás egy extra biztonsági réteget nyújt mind a felhasználók, mind az adminisztrátorok számára. VPN és távelérés: A vállalati hálózatok biztonságos, és költséghatékony távoli elérését biztosítja a két-faktoros azonosítás. Jelszó menedzsment: Védi, és kezeli az interneten használt felhasználóneveket, és jelszavakat, legyenek azok céges, vagy magán célúak. CMS elérés: A legnépszerűbb nyílt forráskódú tartalom kezelő (CMS) rendszerek védelme. Támogatja többek közt a WordPress, Drupal, Joomla, és Typo3 CMS alkalmazásokat. Ezen felül integrálható bármilyen kereskedelmi CMS-sel, amennyiben az kiegészíthető külön modullal.

Erős azonosítás és titkosítás Yubikey-jel
Hirdetések
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20246