Orvosi szoftverek > Szoftver - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvosi szoftverek > 12 weboldal. Kategória leírása: Az egészségi és orvosi szoftverek könnyen kezelhetőek és biztonságosan működnek.

szoftver.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
orvosiszoftver.hu
http://www.orvosiszoftver.hu/

Az Orvosiszoftver.hu oldalain olyan egészségügyi szoftvereket ismerhet meg, melyek fejlesztője maga is gyakorló orvos, emellett több mint 20 éve foglalkozik egészségügyi informatikával és orvosi szoftverek fejlesztésével.

orvosiszoftver.hu
Praxis szoftvercsalád
http://www.praxisnet.hu/

A B.A.Z. Megyei régió vonzáskörzetében a legelterjedtebb háziorvosi információrendszer.

Praxis szoftvercsalád
Galenos orvosi adminisztrációs rendszer
http://www.galenosmed.hu/

A Galenos Orvosi Adminisztrációs Rendszer magánorvosoknak szánt orvosi szoftver, mely megoldást nyújt a praxis során felmerülő összes adminisztrációs feladatra. Előjegyzések kezelése, leletezés, vényírás, jelentések készítése.

Galenos orvosi adminisztrációs rendszer
profixnet.hu
http://www.profixnet.hu/

Szolgáltatásaink célja, hogy szoftvereink megdolgozzanak az árukért, hasznos és elengedhetetlen részei legyenek a napi munkának.

profixnet.hu
Medmax- orvosi programokról, orvosi szemmel
http://www.orvosiprogram.hu/

Medmax- Orvosi programokról, orvosi szemmel; Tevékenység: orvosi szoftverek fejlesztése. A célunk az volt, hogy a legfrissebb hardver- és szoftverfejlesztéseket kihasználva az elmúlt évtized legjelentősebb változását hajtsuk végre az alapellátási rendszerek területén. Ennek az eredménye a MedMax lett, amely az eddigi háziorvosi programok által kínált lehetőségek újjászületését hordozza magában. A MedMax azon felnőtt, gyermek és vegyes praxisoknak készült, akik a maximális szakmai és szakértői támogatással a minőségi és biztonságos munkát helyezik előtérbe. Évek óta jól ismert és elismert, lelkes fejlesztő csapatok állnak mögötte, akik maximális mértékben alkalmazkodnak Felhasználóik igényeihez, akárcsak alkalmazásaik a Felhasználóinak szokásaihoz.

Medmax- orvosi programokról, orvosi szemmel
BOSS háziorvosi beteg-nyilvántartó rendszer
http://www.medisoft.hu/boss/boss_hu.shtml

A BOSS háziorvosi beteg-nyilvántartó rendszer fejlesztése 1988-ban indult el.

BOSS háziorvosi beteg-nyilvántartó rendszer
Praxis Pro
http://www.dericom.hu/

Praxis Pro Család- és gyermekorvosi szoftver - Felnőtt, gyermek, vagy vegyes körzetben praktizáló orvosoknak

Praxis Pro
HIP Kft.
http://www.hipkft.hu/

A HIP Számítástechnikai Kutató, Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 1991-ben alakult. A cég munkatársai matematikusokból és egészségügyi szakemberekből álló csapat ez idő alatt fejlesztette ki a SZOLGA® rendszert, a Pécsi Orvostudományi Egyetem egyik megbízása alapján.

HIP Kft.
InterMed Informatikai Rendszer
http://www.sztaki.hu/projects/prorec-hu/Htmlhun/INTERMED.html

MeDeX adatbázis-kezelő és alkalmazás-szerverük segítségével olyan alkalmazásokat készítünk, amelyek a számítástechnika legmodernebb eszközeit használják és képesek az egészségügy szereplői pl.: patikák, háziorvosok, gyógyszer-nagykereskedők által jelenleg használt rendszerek felváltására és összekapcsolására. Együttműködési szerződésünk alapján a PHARMA-COR patikai holding Rt.-vel közösen fejlesztik az Intermed Egységes Kommunikációs Rendszert az egészségügy résztvevői számára.

InterMed Informatikai Rendszer
Doki for Vets rendszer
http://www.nexusvet.com/?gclid=CL2eo5urrJgCFQtWtAodb0CUng

A Doki for Vets rendszer a Szent István Egyetem Állatorvos-Tudományi Karának a betegirányító rendszere, ahol évek óta 150.000 kartont és 400.000 kórlapot kezel a nap 24 órájában.

Doki for Vets rendszer
SZÜV Rt.
http://www.sztaki.hu/projects/prorec-hu/Htmlhun/szuvrt.html

A SZÜV Rt. az ország egyik legnagyobb informatikai vállalkozása, amely Budapesten kívül az ország minden megyéjében jelen van számítástechnikai szaküzleteivel, informatikai és oktatási tevékenységével. Képzett szakembergárda, modern technológiák használata és egy korszerü országos kommunikációs rendszer, azok az erõforrások, amelyekkel cégünk meghatározó az informatika hazai piacán.

SZÜV Rt.
Mágnesterápia - 2 • Orvosi program
http://www.biomag.cz/hu/magnetoterapias-biomag-a-gyakorlatban/2-orvosi-progr ...

Univerzális program automatikusan változó frekvenciával a fájdalomcsillapítástól kezdve egészen a gyógyító és stimulációs kezelésekig.

Mágnesterápia - 2 • Orvosi program
Hirdetések
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20246