Pénzügyi alkalmazások > Szoftver - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pénzügyi alkalmazások > 41 weboldal. Kategória leírása: Egyedi, specializált pénzügyi szoftverek listája.

szoftver.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Üzleti terv készítő és pénzügyi elemző szoftver
http://www.faduwart.hu/planmagic

A PlanMagic üzleti terv készítő szoftver egyszerűen használható, de professzionális üzleti tervet állíthatunk össze vele (egyelőre csak angolul). Tartalmaz üzleti terv sablonokat Word dokumentum formátumban, valamint egy teljesen automatikus, a realitáshoz közeli pénzügyi előrejelző alkalmazást MS Excel-ben, ezenkívül egy könnyen használható prezentációs sablont és egy üzleti terv kalauzt. A professzionális verzióban (AE) további pénzügyi elemző eszközök és marketingterv kalauz is megtalálható. A PlanMagic üzleti terv készítő lehetőségei: a vállalkozás, a pénzügyi előrejelzés elkészítése akár kezdő vállalkozó, akár már régóta a piacon van, leellenőrizheti, hogy az elképzelését érdemes-e megvalósítania, a potenciális befektetőket elkápráztathatja egy komplett prezentációval, elemezheti a pénzügyi helyzetét csúcsminőségű elemzőeszközökkel, terv-tény összevetése, mi-van-akkor-ha elemzések, hitel szcenáriók, fedezeti pont elemzéskeket, ROA/ROE/SGR diagramok stb.

Üzleti terv készítő és pénzügyi elemző szoftver
Vállalatirányítás pénzügy
http://www.multisoft.hu/DesktopDefault.aspx?gclid=CI_rlsqsrJgCFQxOtAod9mkZmA

Pénzügyi adatok gyors és egyszerű elérése a vállalat sikerének alapja.

Vállalatirányítás pénzügy
Ingyenes tőzsdei grafikonrajzoló a Tőzsdeászon
http://www.tozsdeasz.hu

Ingyenes grafikonrajzoló magyar és külföldi részvényekhez, aranyhoz, olajhoz, devizákhoz, certifikátokhoz, befektetési alapokhoz, kötvényekhez.

Ingyenes tőzsdei grafikonrajzoló a Tőzsdeászon
Pénzügy (bank, pénztár)
http://www.actual-info.com/modulok/penzugy_bank_penztar?gclid=CKii9IatrJgCFQ ...

Biztosítja a pénzügyi folyamatok kezelését akár önállóan használva, akár a kereskedelmi modullal együttműködve.

Pénzügy (bank, pénztár)
SzamlazzKonnyen Számlázó program
http://szamlazz.konnyen.hu

SZKH Internetes Számlázó Program Partner nyilvántartás: Akár egy hagyományos számlázó program esetén, itt is részletes nyilvántartást vezethet partnereiről. Termék / Szolgáltatás nyilvántartás: A gyakran számlázott termékeit, szolgáltatásait rögzítheti rendszerünkbe, ezzel is időt takarítva meg. Kimenő számlák kezelése forintban és devizában: Megadhatjuk a deviza árfolyamát és a nevét, így a lekérdezések során bevételek kimutatása automatikusan forintba történik! E-Számla: Online számlázó programunk felkészült az elektronikus számla kiállítására, így időt és pénzt takaríthat meg rendszerünkkel.

SzamlazzKonnyen Számlázó program
rEVOLUTION Software - ügyviteli megoldások mindenkinek
http://www.revolution.hu

Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméret számára kínálunk ügyviteli megoldást a számlázási, készletkezelési, pénzügyi, könyvelési folyamatok kezelésére és számtalan más speciális problémára! Egyéni vállalkozóknak és mikrovállalkozásoknak: rEVOL Express kisvállalati számlázó programcsalád Kisvállalkozásoknak: Iroda++ integrált ügyviteli rendszer Kis- és középvállalatoknak: Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer.

rEVOLUTION Software - ügyviteli megoldások mindenkinek
Kulcs-soft számlázó program
http://www.kulcs-soft.hu/

Magyarország legnépszerűbb számlázó programja kis és nagy cégeknek egyaránt minőségi megoldást kínál. Light és Plus változatban!

Kulcs-soft számlázó program
Pénzügy folyószámla
http://aszor.hu/index.php?m=szoftvereink#fokonyvikonyveles

Pénzügyi tervezés, elemzés, kompenzálás. Tetszőleges számú házipénztár vezetése, bizonytatok nyomtatása.

Pénzügy folyószámla
Számlázó szoftver - RXoft
http://www.rxoft.hu/html/szamlazo.html

Ügyviteli szoftverek fejlesztése: vendéglátó éttermi szoftver, valutaváltó szoftver, utaztatási idegenforgalmi szoftver, számlázó szoftver, stand szoftver, mérleg porta szoftver és egyéb ügyviteli szoftverek, melyek mindegyike egyedi igényekhez alakítható.

Számlázó szoftver - RXoft
Vállalatirányítási, konszolidált ügyviteli rendszer
http://www.szamorgdata.hu/

Vezetői információs rendszerek, vállalatirányítási és ügyviteli rendszerek a SzámorgDatától! Tartsa biztonságba adatait, kérje rendszerüzemeltetési, rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat! Több cége, telephelye van? Nehéz kezelnie a sok adatot? A megoldás a SzámorgData konszolidált ügyviteli rendszere, megoldása!

Vállalatirányítási, konszolidált ügyviteli rendszer
Könyvvitel - infotéka Házipénztár
http://www.infoteka.hu/index.php?action=19&pal=9

A szoftver installálását intelligens, magyar nyelvű telepítő szoftver segíti. Önnek elegendő a szoftver által feltett kérdésekre válaszolni, vagy a felkínált beállításokat elfogadni. A telepítő automatikusan elvégzi a program futásához szükséges beállításokat.

Könyvvitel - infotéka Házipénztár
Karádi Rendszerház Kft.
http://www.karadi.hu

A Dynamics NAV integrált vállalatirányítási rendszerrel átfogó módon automatizálja az üzleti folyamatokat, szerves egésszé fogva össze az olyan különböző részterületeket, mint a pénzügy, disztribúció, a beruházási projektek elszámolása, elektronikus kereskedelem, személyügy, gyártás, ellátási lánc kezelése (SCM), operatív üzleti adatelemzés (BI), értékesítés és marketing, valamint az ügyfélszolgálat és ügyféltámogatás.

Karádi Rendszerház Kft.
Minorg Kft. - WinSarc HR - Őszintén, együtt! Minőség elérhető áron!
http://www.minorg.hu

A WinSarc alapvetően a bérelszámolás, szélesebb értelemben azonban a teljes humán erőforrás gazdálkodás területére használható programok csoportja. Az egyes programok előnyösen használhatók kisebb cégeknél, mint egyszerű bérszámfejtő program, de igen jók a tapasztalatok akár több száz, vagy ezer főt foglalkoztató vállaltok esetén is, ahol egy teljes körű integrált HR rendszer lehetőségeit nyújtja. A rendszer jelenlegi felhasználói táborában az egyes vállalatok mellett nagyszámú könyvelőirodai felhasználót is megtalálhatunk. Mivel az egyes elemek teljesen önálló programokként, de igény esetén összekapcsolva, vállalati integrált rendszerként is használhatók, ezért egyaránt előnyös akár mikro, vagy kis-, illetve középvállalkozás egyszerű bérelszámoló programjaként, akár egyéb rendszerekhez kapcsolódva, teljes körű integrált rendszerként is.

Minorg Kft. - WinSarc HR - Őszintén, együtt! Minőség elérhető áron!
123szamla.hu számlázó program
http://123szamla.hu

Az 123szamla.hu online számlázó program használatához mindössze egy böngészőprogram és működő internetkapcsolat szükséges. Számlázási megoldásunkat nem kell letöltenie vagy telepítenie, a regisztrációt követően azonnal, ingyenesen kipróbálható és megismerhető. Előfizetés esetén cégnévre kiállított nyilatkozattal igazoljuk a számlázó program jogszabályokban előírt működését. További funkciók, melyek mindegyike kipróbálható előfizetést megelőzően: - korlátlan számlatömb - kintlévőség figyelés - bejövő számlák kezelése - e-mail értesítések - statisztikák - korlátlan munkatárs rögzítés - e-számla kiállítás - platformfüggetlen - bárhol, bármikor számlázhat Próbálja ki ingyen, kötelezettségmentesen.

123szamla.hu számlázó program
rEVOL Express számlázó program
http://revolexpress.hu/

Felejtse el a rágott szélű, igénytelen, bonyolult kézi számlázást. A rEVOL Express számlázó programmal néhány gombnyomással, akár 20 másodperc elkészítheti számláit. Könnyen kezelhető moduláris számlázó program az Ön igényei szerint, amely mellé most 1 év ingyenes terméktámogatást is adunk.

rEVOL Express számlázó program
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20246