Letöltések > Szoftver - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Letöltések > 45 weboldal. Kategória leírása: Az interneten sok helyen lehet találkozni olyan webhelyekkel, ahonnan legálisan lehet letölteni különböző szoftvereket.

szoftver.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Call center szoftver
http://www.foresight.hu/

A Foresight Group többfunkciós modulárisan bővíthető call centert építhet igényei szerint teljesen computerizált munkahelyekkel, amelyeket a ma legkorszerűbbnek mondható VOIP vagy ISDN-telefonvonalak szolgálnak ki. A Foresight Group Kft. által készített szoftverek már mind bizonyítottak a gyakorlatban, így megkönnyítve számos ügyfelünk mindennapi munkáját.

Call center szoftver
Szoftverfejlesztés
http://www.rgnet.hu/szolgaltatasok/szoftverfejlesztes

Növelje cége hatékonyságát úgy, hogy csökkenti a hibák előfordulásának lehetőségét!

Szoftverfejlesztés
Sensor Technologies Kft
http://www.sensor-tech.hu

Mesterséges Intelligencia alapú, valósidejű videó képelemző szoftverek fejlesztését vállaljuk egyedi igények szerint, saját technológián alapuló "AI Tracker Machine Framework" modulunk felhasználásával. Alkalmazási területek: - vásárlói viselkedési minta elemzés - közúti forgalom statisztikai adatainak szolgáltatása nagy komplexitású városi csomópontok esetén - objektumok védelme - bankbiztonságot növelő megoldások - logisztikai folyamatok elemzése - térfigyelő kamerák automatizált felügyelete Támogatott hálózati protokollok: HTTP, HTTPS, MMS, RTSP. Egyedülálló szolgáltatásunk: ügyfeleink Interneten vagy VPN-en elérhető videó kameráinak alacsony képfrissítésű (5 fps) és képfelbontású (80x60 pixel) képfolyamait biztonságtechnikailag védett szerverfarmunkban elemezzük, és a kinyert információt Megrendelőnk igényei szerinti szintetizált alakban valós időben a telephelyére továbbítjuk.

Sensor Technologies Kft
BGNET - szoftverfejlesztés
http://www.bgnet.hu/

BGNET - szoftverfejlesztés, webfejlesztés, marketing. ...

BGNET - szoftverfejlesztés
Gáspár és Társa Bt. - RXoft - Szoftverfejlesztés
http://www.rxoft.hu

Ügyviteli szoftverek fejlesztése: vendéglátó éttermi szoftver, valutaváltó szoftver, utaztatási idegenforgalmi szoftver, számlázó szoftver, stand szoftver, mérleg porta szoftver és egyéb ügyviteli szoftverek, melyek mindegyike egyedi igényekhez alakítható.

Gáspár és Társa Bt. - RXoft - Szoftverfejlesztés
Egyedi szoftverfejlesztés elérhető áron
http://www.encosoft.hu

Egyedi szoftverfejlesztés, honlapkészítés, webáruházfejlesztés, IT szolgáltatások felsőfokon. Egyedi szoftverfejlesztési igény esetén kérje árajánlatunk!

Egyedi szoftverfejlesztés elérhető áron
TVN.HU Kft
http://www.tvnkft.hu/index.php?act=5&subact=4

TVN.HU Kft. - Szolgáltatások - Szoftverfejlesztés. ...

TVN.HU Kft
R-BIS Kft. - Szoftverfejlesztés Győrben
http://www.r-bis.hu

Szoftverfejlesztés, webes alkalmazások fejlesztése. Üzleti folyamatok felmérése, újraszervezése.

R-BIS Kft. - Szoftverfejlesztés Győrben
Toborzás kiválasztás szoftver
http://www.nexum.hu/karrier-portal/toborzas-szoftver

A nexum által fejlesztett online toborzás-kiválasztás rendszer elsődleges célja a toborzás és kiválasztás kapcsán felmerülő HR adminisztráció csökkentése. A 2001-es első bevezetése óta a rendszer folyamatosan fejlődik, így ma már alapvetően dobozos szoftver, amely az ügyfél folyamataira, igényeire szabható, és arculati megkötése is minimális. A nexum toborzási rendszer nem kíván új folyamatokat bevezetni az üzemeltető szervezet életébe, hanem a meglévőek korrekt, naplózott és jól menedzselhető támogató eszköze akar lenni. A toborzási folyamat összes résztvevőjének megfelelő hozzáféréssel, jogosultsággal a mindennapi munkája során hasznos eszköze lehet.

Toborzás kiválasztás szoftver
Programozás könyvek online rendeléssel
http://www.polc.hu/konyv/programozas/ANB/

Alkalmazásfejlesztés kezdőknek és haladóknak, ismerje meg a programozás fortélyait a világ legjobbjaitól, a Polc.hu internetes áruház könyveiben.

Programozás könyvek online rendeléssel
Goldennet honlapszerkesztés
http://www.goldennet.hu/

Magán, kis-és középvállalkozások számára, honlapszerkesztés, CMS fejlesztés, webdesign, adatbázis fejlesztés, programozás, névjegy és szórólap tervezés, gyorsan és elérhető áron.

Goldennet honlapszerkesztés
Mobil alkalmazás fejlesztése
http://www.bitnet.hu/pages/portfolio/referencia-okostelefon/

Az okostelefonok népszerűségével megnőtt az igény a különböző telefonos alkalmazások iránt. Referenciáinknál az ügyfelek letölthetik, kipróbálhatják eddig elkészült alkalmazásainkból iPhone, Android mobilokra, iPad és egyéb tabletre. Megvásárolhatják azokat továbbértékesítés céljából, vagy ötleteket meríthetnek egyéni elképzeléseikhez, amelynek alapján saját okostelefon alkalmazásuk is megvalósítható.

Mobil alkalmazás fejlesztése
SupportCHar.hu Üzleti Chat
http://supportchat.hu

Üdvözli Önt a supportchat.hu csapata. Segítségünkkel weboldalának látogatói bármikor, azonnali real-time chat kapcsolatot létesíthetnnek Önnel, és kollégáival. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy nagyobb hatékonysággal legyenek weboldalának látogatóiból ügyfelek, és jobban kedveljék cégét, szolgáltatásait. Mindehhez nem kell mást csinálnia, mint egy egyszerű kódot beillesztenie weboldalába, ráadásul nálunk hazánkban egyedülálló módon az alap csomag ingyenes. Próbálja ki még ma!

SupportCHar.hu Üzleti Chat
Berényi & Partners - Szoftverfejlesztő és Informatikai Vállalkozás
http://www.berenyisoft.hu

A Berényi & Partners Szoftverfejlesztő és Informatikai vállalkozás 2005-ben alakult, mint egyéni vállalkozás. Berényi Imre hozta létre azzal a céllal, hogy magyarországi magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, cégeknek egyedi szoftvereket kínáljon. Napjainkban már több mint 8 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az egyedi szoftver termékek tervezésében. Vállaljuk Windows 8 áruházi alkalmazások fejlesztését, további egyedi szoftverek készítését.

Berényi & Partners - Szoftverfejlesztő és Informatikai Vállalkozás
Szoftverfejlesztés, weblap készítés
http://futureweb.hu

Webes szoftverfejlesztés, weblap készítés. Egyedi honlap és design tervezés az igazán hatékony és célorientált weblap kialakításáért. Emelkedjen ki a konkurensek közül egy sikeres honlappal. Több mint 100 honlapkészítés referencia. Online marketing tanácsadás.

Szoftverfejlesztés, weblap készítés
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20246