Ügyviteli szoftverek > 4. oldal > Szoftver - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ügyviteli szoftverek > 4. oldal > 62 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
gyors, egyszerű, számlázó program
http://www.wsoft.hu/programok/szamlazo-program.html

Kis és közepes vállalkozások számára készült, gyors, egyszerű, Számlázó program. A program segítségével minimális számítástechnikai ismeretekkel készíthetünk gyorsan és egyszerűen, jogszabályoknak megfelelő áttekinthető számlát. A program képes a termékek, szolgáltatások, illetve az ügyfelek listáját, importálni vagy exportálni. Hálózati adatbázis elérése (szervertől függően akár az interneten is elérhető adatbázis).

gyors, egyszerű, számlázó program
AutoSmart szerviz program
http://mav-it.hu/autosmart

Az AutoSmart szerviz program remek megoldást nyújthat autószerelő műhelyekben a feladatok rendszerezésére, biztosítva az áttekinthetőséget, az ügyfél, a gépjármű és a felhasznált anyagok tekintetében és akár munkalap is készíthető a segítségével. A szerviz szoftver olcsó és hatékony eszköz azok számára, akik valami komplexebb megoldást keresnek a kockás füzetnél vagy az Excel táblázatnál. Próbálja ki ön is autószerviz programunkat kockázat nélkül és őrizze meg a segítségével versenyképességét.

AutoSmart szerviz program
Online számlázó szoftver
http://neoszamla.hu

A Neo Számla számlázó program egyszerűen kezelhető, webes felületen keresztül elérhető számlázási megoldás. Bárhonnan használható és korlátlan felhasználó rögzíthető, így nem kell a drága hálózatos számlázó programok között keresgélnie. A számázó programhoz előfizetést követően cégnévre kiállított számlázó nyilatkozatot küldünk, melyben igazoljuk, hogy a számlázó program a hatályos jogszabályoknak megfelelően működik. A NeoSzámla számlázó program ingyen kipróbálható és megismerhető az előfizetést megelőzően. A számlázó használatához nem kell letöltenie, telepítenie semmit mindössze működő internetkapcsolatra van szüksége. Próbálja ki és kezdje el használni még ma.

Online számlázó szoftver
Vállalatirányítási rendszer vallalatnavigator.hu
http://www.vallalatnavigator.hu/

A Vállalat Navigátor célja, hogy kisvállalati CRM rendszer kialakításával segítsen a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni az integrált vállalatirányítási rendszer használatában levő óriási lehetőségeket. Hisszük, hogy a vállalatok a hosszú távú sikerüket teszik kockára, ha nem hajlandóak felismerni, hogy egy profeszionális, naprakész információkat biztosító vállalatirányítási rendszer....

Vállalatirányítási rendszer vallalatnavigator.hu
Peas vállalatirányítási rendszer
http://www.ikron.hu/vallalatiranyitasi-rendszer

Cégünk 1998-ban alakult meg, 2008-ban vált cégcsoporttá. Olyan komplex információ-technológiai megoldásokat kínálunk a piacon, amelyek segítségével ügyfeleink könnyebben és gazdaságosabban végezhetik tevékenységeiket. Fő termékeink: PEAS Vállalatirányítási rendszer és ügyviteli szoftverek a céges ügyvitel számos területéről. Fő szolgáltatásaink: egyedi szoftverfejlesztés, rendszerfelügyelet, IT-outsourcing, webhosting, VOIP szolgáltatás, honlapkészítés. Munkatársaink rendszertervezők, -fejlesztők, webdesignerek és rendszergazdák. A cégcsoport hetvenegy állandó kollégája mellett számos külső szakértő segíti munkánkat. 

Peas vállalatirányítási rendszer
Microsoft vállalatirányítás (ERP)
http://www.xapt.hu/megoldasok/vallalatiranyitas.html

Az XAPT által kínált Microsoft Dynamics vállalatirányítási (ERP) és ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) megoldások rendkívül egyszerű használhatóságukkal emelkednek ki más ERP-szoftverek közül, és tökéletesen illeszkednek cége meglévő informatikai rendszereihez. A Microsoft Dynamics alapú megoldások nem csak a jelenlegi, hanem a vállalat fejlődésével párhuzamosan változó jövőbeni igények kielégítésére is képesek.

Microsoft vállalatirányítás (ERP)
Vállalatirányítási Rendszer - AkáTöbb telephelyes, Online működés
http://lichtenberg.hu/szolgaltatasaink/datamagic-erp/

A mai világban a folyamatok informatikai lefedettségét a legtöbb vállalatirányítás rendszer már biztosítja, azonban nem mindegy hogy ezt milyen módon, és milyen támogatottsággal. A DataMagic vállalatirányítási rendszer a lehető legmodernebb környezetben fejlesztett informatikai megoldás, amelyet a jövő kihívásaira készítettek. Nem fog Önnek problémát okozni egy évek múltán jelentkező új lehetőség kiaknázása, hiszen a programot folyamatosan fejlesztjük a kor, és a jövő kihívásaira való megfelelés miatt. Felhasználóbarát felülete olyan funkciónalitással ötvöződik, amely minden felhasználó számára élménnyé teszi a munkát. Több telephelyes kezelés esetén is akár on-line, kérheti le forgalmát, könyvelési adatait percek alatt, minden komolyabb előképzettség nélkül.

Vállalatirányítási Rendszer - AkáTöbb telephelyes, Online működés
Erp rendszer
http://ideasol.hu/termekek/erp-rendszer/

Gyors, költséghatékony ERP rendszerre van szüksége? Az Ideasol személyre szabott megoldásokat nyújt vállalata számára. Bevezetése egyszerűbbé teszi a mindennapos feladatok elvégzését. Logisztika? Értékesítés? Pénzügy? Emberi erőforrás? Minden információhoz biztonságosan hozzáfér akár a nyaralás alatt is. Ideasol ERP - az eredményes vállalatirányítás eszköze.

Erp rendszer
Követeléskezelő, IKRON Kft.
http://www.ikron.hu/koveteleskezelo

Cégünk 1998-ban alakult meg, 2008-ban vált cégcsoporttá. Olyan komplex információ-technológiai megoldásokat kínálunk a piacon, amelyek segítségével ügyfeleink könnyebben és gazdaságosabban végezhetik tevékenységeiket. Vannak módszerek, amelyek nagyban növelik a követelések kezelésének eredményességét, anélkül, hogy ezzel foglalkozó szolgáltatóhoz kellene fordulnunk. Ilyen módszer az, ha pontosan definiálunk egy követeléskezelő folyamatot egy erre szolgáló rendszerben, amely automatikus értesítéseket küld a feledékeny partnereinknek, ill. az ügyintézéssel foglalkozó alkalmazottainknak.

Követeléskezelő, IKRON Kft.
Olmunkaido.hu - munkaidő beosztás és nyilvántartás
http://olmunkaido.hu

Ha Ön még papír alapon vezeti munkaidő nyilvántartását, akkor bizonyára tapasztalta, hogy sok munkaórát igénylő nehézkes adminisztrációval jár. Mi azonban megoldást kínálunk problémájára, egy olyan Online Munkaidő Nyilvántartó rendszerrel, amely egyszerű és minimális informatikai tudással kezelhető, megfelel a munkajogi szabályozásoknak és kielégíti a 21. század elvárásait.

Olmunkaido.hu - munkaidő beosztás és nyilvántartás
Munkatárs - humánerőforrás menedzsment szoftver
http://www.rcasoft.hu/mt.html

Humánerőforrás menedzsment szoftver mikro- kis- és középvállalkozásoknak. - Dolgozók, Partnerek és Projektek adatainak nyilvántartása - Óranyilvántartás - Feladatok menedzselése, automatikus email értesítés - Dokumentumsablonok - szerződések, elismervények stb. automatikus kitöltése az adatbázisban található dolgozók adataival. - Nyomtatványkitöltő - az adatbázisban szereplő dolgozók tetszőleges adatainak nyomtatása, bármilyen formanyomtatvány megfelelő pontjaira.

Munkatárs - humánerőforrás menedzsment szoftver
GreenArchive
http://greenarchive.hu

Válassza Ön is cégének a környezettudatos GreenArchive szolgáltatást. A cégek éves szinten rengeteg papírt használnak el, Ön viszont legyen tudatosabb, és ezt a rengeteg adatot tárolja egy felhőben. Innen mindig elérhető, bemutatható, továbbküldhető, és mindeközben környezetét is védi. A szolgáltatás havi díjas, amelyet akár teljes mértékben az Ön cégére szabunk. Legyen Ön is környezettudatos cégvezető.

GreenArchive
Systream az online ügyviteli rendszer
http://systream.hu/

A Systream egy olyan ügyviteli rendszer, ahol a cégek online webes felületen tudják tárolni, szerkeszteni, nyilvántartani, rendszerezni céges adataikat, beleértve az ügyfél adatbázist, céges ügyeket, feladatokat, alkatrészrendelést, hírlevélküldést, stb., ráadásul személyre szabható az adott cég profiljához, hiszen a rendszerben lévő modulokat a felhasználók hozhatják létre, saját igényeik szerint, így abszolút kompatibilis bármilyen tevékenységi körben dolgozó cég mindennapi használatára.

Systream az online ügyviteli rendszer
iNFOgyár Kft.
http://www.infogyar.hu

Az iNFOgyár Kft. kontrolling, a szoftverek és az informatika egyesített eszköztárával, módszereivel, megoldásaival igyekszik biztonságosabbá és stabilabbá tenni Ügyfeleink működését és tervezhetővé, kiszámíthatóvá tenni fejlődésüket. Standardizált módszereknek, eszközöknek, megoldásoknak, termékeknek köszönhetően akár több tucat kollégát: tanácsadókat, fejlesztőket, informatikusokat, szakértőket tudunk mozgósítani az Ügyfeleink minél hatékonyabb kiszolgálása érdekében.

iNFOgyár Kft.
Alapos bérprogram
http://berportal.hu/berprogram-funkciok/berszamfejto-program-tb-ellatas-elsz ...

Az XL Bér személyi ügyviteli rendszert azért fejlesztettük ki, hogy Önt ne büntessék meg, ne kelljen az állása, karrierje vagy vállalati pozíciója miatt aggódnia. Hogy nyugodtan alhasson, mert tudja, hogy minden boríték tartalma helyesen van számfejtve és mindenki azt kapja ami a törvények szerint jár neki. Több mint 20 év tapasztalattal és ezret meghaladó ügyfél táborral a hátunk mögött tudjuk, hogy így van, mi is látjuk, tapasztaljuk. Az XL Bér bérszámfejtő program, a bérprogram gondoskodik ügyfeleinkről. Az általunk fejlesztett bérszámfejtő program, bérprogram megfelel a fenti, igen magas minőségi követelményeknek! Minden igényt kielégítő, kiforrott bér mentor. Győződjön meg róla a saját szemével!

Alapos bérprogram
Hirdetések
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20246