Top 40 legújabb link > Szoftver - wyw.hu

Szponzorált linkek
Pénztárgép rendszerek
https://mycassa.hu/

Online pénztárgépek széles választéka és hozzátartozó pénztárgép kiegészítők papírtekercstől kezdve az ipari mérlegig. Cégünk pénztárgép üzembe helyezése és szervizelése rövid időn belül. Kötelező éves kiolvasás 45perc alatt. Cseregép biztosítása országos kiszállással.

Pénztárgép rendszerek
Honlapkészítés, szoftverfejlesztés
https://www.coderweb.hu/honlapkeszites

Egyedi honlapkészítés és szoftver fejlesztés! Minden vállalkozásnak egyedi igényei vannak, miért használnál egy sablonos weboldalt, vagy szoftvert, ami az igényeid nagyját lehet lefedi és kielégíti, de biztosan nem teljes mértékben. A CoderWeb specialitása az egyedi igényekre szabott honlapkészítés valamint szoftverfejlesztés. Szoftvereinket webes alapon fejlesztjük, amelynek egyik legnagyobb előnye a kis erőforrás igény mellett, hogy telepítés nélkül, bármikor bárhonnan online elérhető, és egyből használható. Egy személyes, vagy telefonos beszélgetés alapján felmérjük pontosan az igényeidet, és ezek alapján lesz megtervezve a számodra legmegfelelőbb weboldal, vagy szoftver, amelyeken később is bármikor tudunk módosítani a felmerülő új igények alapján. Kérd ingyenes árajánlatunkat a honlapunkon!

Honlapkészítés, szoftverfejlesztés
Építőipari tervezőprogramok
http://www.monarch.hu/_term/term.shtml

A MONARCH Kft. az Autodesk CAD / BIM tervezőprogramok (AutoCAD, Revit) és az erre épülő szakági programok (SOFiSTiK, Advance Steel) kereskedelmével, honosításával, oktatásával és szaktanácsadásával foglalkozik.

Építőipari tervezőprogramok
Egyedi szofterfejlesztés és honlapkészítés rövid határidővel
https://corvinsoft.com

A CorvinSoft Kft. kiemelkedő minőséget nyújt az egyedi szoftverfejlesztés és honlapkészítés területén. Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést és ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását a határidők betartása mellett. Cégünk irodája Budapest belvárosában található, így könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Egyedi szofterfejlesztés és honlapkészítés rövid határidővel
Egyedi szoftverfejlesztés - ispiration kft
https://ispiration.hu

10 éves szakmai múlttal a hátunk mögött pontosan tudjuk, mire van szüksége ügyfeleinknek. Ha konkrét terve van, vagy még nem tudja elképzelni milyen weboldalt szeretne, mi akkor is tudunk segíteni. Számtalan weboldal elkészítése után, gyorsan, gördülékenyen és precízen tudjuk megvalósítani elképzeléseit. Ön a saját szakmájához ért, mi pedig elérhetővé tesszük azt az online világban. Az általunk készített weboldalra garanciát vállalunk, így Önnek nem kell attól tartania, hogy fél év múlva kezdheti elölről a weboldal készítést, mert mi akkor is itt leszünk, ha épp csak elakadt valamiben, vagy tovább szeretné fejleszteni weboldalát. Az általunk készített, mobilra is optimalizált weboldalak gyorsak, biztonságosak, könnyen kezelhetőek. A weboldal készítése közben kiemelt figyelmet kapnak a keresőbarát beállítások.

Egyedi szoftverfejlesztés - ispiration kft
UCS szállodai, éttermi szoftverek
http://ucs.hu/

Nem kell foglalkoznia a szálloda, az étterem, vagy a fitness terem automatizálásával: a professzionális éttermi rendszerek ideje elkezdődött! Az éttermi szoftver, a szállodai szoftver és a pincér program garantáltan leegyszerűsíti hétköznapjait! Konfigurálható vendéglátó program - Önre tervezve!

UCS szállodai, éttermi szoftverek
Linlib integrált könyvtári rendszer
http://www.linlib.hu

Ha valóban könyvtáros-barát professzionális könyvtári rendszert keres, akkor válassza a Virtuarium Kft Linlib programját, mert ez után nem kell évente több tíz vagy százezer forint licencdíjat fizetnie! A Linlib könyvtári program jellemzői: - a könyvtári szabványoknak megfelelő dokumentum leírás, - webes keresőfelület, amit akár az adott könyvtár honlapjába is beépítünk, - HUNMARC és MOKKA import, export lehetőség, - a következő dokumentum típusok kezelése: könyv, AV, hangzó, multimédia, analitika, szakdolgozat, periodika, cikkek, és régi könyv, - könyvtári és közművelődési statisztikák készítése és nyomtatása egy gombnyomással, - egyedi, csoportos és nemzetiségi leltárkönyvek vezetése; negyedéves, éves zárás, - állomány ellenőrzés, selejtezés, selejtjegyzék készítés, - olvasók és kölcsönzések kezelése, beiratkozási napló, felszólítók küldése e-mailben, - pénzügyi kiadások vezetése, - kedvező ár, részletfizetési és bérlési lehetőség, - letölthető, ingyenes 32 bites verzió.

Linlib integrált könyvtári rendszer
E-Étterem éttermi program
http://www.e-etterem.hu

Éttermi program villámgyors rendelésfelvitellel. Mobilapp a pincéreknek - gyors rendelésfelvitel az asztalnál, séfnyomtatóra beküldés. Receptúra kezelés, házhozszállítások kezelése. Netpincér és pizza.hu kapcsolat. Kedvezmények kezelése. Érintőképernyős gyorsfelvitel, asztaltérkép, többféle kimutatás. Pontos, gyors standolás, alapanyagok készletkezelése. Partnerek kezelése, gyors keresés név, cím és telefonszám alapján is. Pincérek, futárok gyors elszámoltatása napvégén a készpénzforgalom alapján.

E-Étterem éttermi program
Számlázó és CRM Program
http://www.szamlazoprogramom.hu

Számlázó és CRM Program 25 modullal. Komplett ügyviteli rendszer, ami mobilon is elérhető. Mobil számlázás, mobil crm program üzletkötőknek, területi képviselőknek. Webáurházból számlázás, több raktáras készletkezelő, Shoprenter, UNAS kapcsolat, Google Naptár szinkronizálás. Egyedi fejlesztések is.

Számlázó és CRM Program
Mav-IT: raktárkezelő program igényeseknek
http://mav-it.hu/webdepo

A raktározás ma már nem nélkülözheti a számítógépes nyilvántartást a raktározási technikától függetlenül. A raktárakat különböző csoportokra oszthatjuk aszerint, hogy milyen rendszerhez kapcsolódnak. Alapanyag és alkatrész raktárak, amelyek a beszerzési logisztika részét képezik. A webdepó raktár program segítségével könnyűvé válik a raktározás akár alapanyagot, félkész árut, készárut raktároz az elosztó raktárban. A raktár szoftver segítségével a raktár tartalmának kezelése egyszerűen áttekinthetővé válik. A webdepó raktárkezelő program telis tele van innovatív megoldásokkal. Az elkészítésekor elsősorban azokra a raktározással és szállítmányozással foglalkozó vállalkozókra gondoltunk, akik az ügyfeleikkel szoros együttműködésben, könnyen és világosan kommunikálva szeretnék megoldani a raktározási és szállítási feladatokat. A raktár program szállítmányozói modulja és belföldi modulja lehetővé teszi a teljes ügyvitelt beleértve a számlázást is. Próbálja ki ingyen.

Mav-IT: raktárkezelő program igényeseknek
InnVoice online számlázó
http://www.szamlazovalaszto.hu/innvoice-egy-baratsagos-online-szamlazo

E-számla képes? Könyvelőprogramokkal kompatibilis? Emlékeztetőket küld? Ha tengernyi a kérdés a számlázó programok körül, tudunk egy gyors megoldást. Lásd át könnyedén a forgalomban lévő számlázó programok funkcióit: spórolj időt számlázó választó tesztünk, valamint elemzéseink segítségével!

InnVoice online számlázó
Google Chrome böngésző letöltése
http://file5.hu/letoltes/bongeszok/google-chrome

A Google Chrome a világ legelterjettebb internet böngészője 2012 óta. Villámgyors, kényelmes és könnyen testre szabható. Több ezer egyedi kiegészítője segítségével felturbózhatod és még hatékonyabbá teheted. Azonnali keresés lehetőség segítségével közvetlenül a böngészősávban kereshetsz - így még hamarabb megtalálod, amit keresel.

Google Chrome böngésző letöltése
Levels MDC - mobil alkalmazások - applikáció fejlesztés
http://mobilapplikacio.com/

A Levels MDC csapata natív mobil alkalmazásokat fejleszt Android és iOS platformokra. Kész megoldásaink mellett az egyedi igényekhez is alkalmazkodunk, innovatív gondolkodással segítve, hogy az ügyfeleink számára készülő mobil alkalmazások minden szinten megfeleljenek a megrendelői és a felhasználói elvárásoknak egyaránt.

Levels MDC - mobil alkalmazások - applikáció fejlesztés
Raktárirányítási rendszer - QLM.
https://www.qlm.hu/hu/page/show/raktariranyitasi-szoftverek

A honlap linkjére kattintva a QLM szolgáltatásait ismerhetjük meg részletesen. A QLM csapata évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a logisztikai rendszertervezés és a raktárirányítási rendszer megvalósítása területén. Az első folyamat, amelyet a raktárlogisztikai projekten belül elvégez a QLM, az a WaProM rendszermodell létrehozása. A WaProM raktárirányítási rendszer támogatja a raktárirányítási folyamatokat.

Raktárirányítási rendszer - QLM.
Munkatárs - humánerőforrás menedzsment szoftver
http://www.rcasoft.hu/mt.html

Humánerőforrás menedzsment szoftver mikro- kis- és középvállalkozásoknak. - Dolgozók, Partnerek és Projektek adatainak nyilvántartása - Óranyilvántartás - Feladatok menedzselése, automatikus email értesítés - Dokumentumsablonok - szerződések, elismervények stb. automatikus kitöltése az adatbázisban található dolgozók adataival. - Nyomtatványkitöltő - az adatbázisban szereplő dolgozók tetszőleges adatainak nyomtatása, bármilyen formanyomtatvány megfelelő pontjaira.

Munkatárs - humánerőforrás menedzsment szoftver
ProDiuS élelemzési program
http://prodius.hu/elelmezesi-program.php

A ProDiuS élelemezési program az élelmezés teljes körű ellátását lehetővé teszi. A program segítségével a teljes konyhai adminisztráció elvégezhető. Étlap tervezés, az alapanyag beszerzés, felhasználás és készletnyilvántartás, receptúra kezelés, illetve anyagkiszabat kezelése, és leltározás. A program a 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet előírásainak teljes körű betartására alkalmas

ProDiuS élelemzési program
AutoSmart szerviz program
http://mav-it.hu/autosmart

Az AutoSmart szerviz program remek megoldást nyújthat autószerelő műhelyekben a feladatok rendszerezésére, biztosítva az áttekinthetőséget, az ügyfél, a gépjármű és a felhasznált anyagok tekintetében és akár munkalap is készíthető a segítségével. A szerviz szoftver olcsó és hatékony eszköz azok számára, akik valami komplexebb megoldást keresnek a kockás füzetnél vagy az Excel táblázatnál. Próbálja ki ön is autószerviz programunkat kockázat nélkül és őrizze meg a segítségével versenyképességét.

AutoSmart szerviz program
Számlázó programok és Ügyviteli szoftverek Függelten Katalógusa
http://szoftver.info.hu

A "szoftver.info.hu" oldalon magyar fejlesztésű számlázó programok és egyéb ügyviteli szoftverek gyűjteménye található részletes információkkal és árakkal. Az ügyviteli programok kategóriákra bontva kereshetők, többféle szűkítési lehetőséggel. Az Ügyviteli Szoftver Katalógus folyamatosan bővülő független szoftver gyűjteményében az ügyviteli programokról lehet részletes információkat kapni döntés és vásárlás előtt.

Számlázó programok és Ügyviteli szoftverek Függelten Katalógusa
CRM projekt menedzsereknek
http://momocrm.hu/kinek-ajanljuk/projekt-menedzsereknek/27

Minden projekt Managernek ajánljuk a Devmonkeys Software Kft. által megalkotott MomoCRM szoftvert. Tökéletes megoldás a projektek nyomon követésére, időzítésére. Allokálhat a rendszeren belül bárkihez feladatokat. Így könnyedén követhetővé válik, hogy egy – egy feladat, hogy áll, esetleg kinél akadt el. A napi teendőket sorba rendezi, határidőkről automatikus jelzést küld a rendszer, így biztosan nem marad el egy feladat sem.

CRM projekt menedzsereknek
Moresimp szoftverfejlesztés
http://moresimp.com/hu/

Magas minőségű egyedi szoftverek fejlesztését vállaljuk. Csapatunkat kizárólag szenior fejlesztők alkotják, agilis szoftverfejlesztésben szerzett sok éves tapasztalattal. Komplex web és mobil alkalmazásokat készítünk, dolgozunk startup projekteken, de nagyvállalati rendszerek fejlesztését is vállaljuk, sőt Atlassian kiegészítők fejlesztésében is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Megrendelőinkkel folyamatosan konzultálva biztosítjuk az igényeikhez tökéletesen alkalmazkodó szoftveres megoldás elkészültét.

Moresimp szoftverfejlesztés
GreenArchive
http://greenarchive.hu

Válassza Ön is cégének a környezettudatos GreenArchive szolgáltatást. A cégek éves szinten rengeteg papírt használnak el, Ön viszont legyen tudatosabb, és ezt a rengeteg adatot tárolja egy felhőben. Innen mindig elérhető, bemutatható, továbbküldhető, és mindeközben környezetét is védi. A szolgáltatás havi díjas, amelyet akár teljes mértékben az Ön cégére szabunk. Legyen Ön is környezettudatos cégvezető.

GreenArchive
Electronic Piano 2.5
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=7829&k=14

Az electronic piano szoftverrel kottázhatunk, és zenélhetünk. A program segítségével virtuuális midi billentyűzetként használhatjuk klaviatúránkat. 128 hangszer közül választhatunk például gitár is ahol egy gombnyomással több akkordot foghatunk le.

Electronic Piano 2.5
simpTASK projekt kontrollálás
http://simptask.com/hu

A simpTASK egy magyar fejlesztésű projektmenedzsment szoftver, mely bármilyen típusú, méretű, komplexitású projekt irányításához alkalmas és hasznos. Részletes adatokat gyűjt közvetlenül a felhasználóktól, így biztosítja a projektek megfelelő kontrollálását, és a munkaidő hatékony nyilvántartását is.

simpTASK projekt kontrollálás
Google Hangouts
https://hangouts.google.com/

Üzenetküldés, hang- és videohívások a Google Hangouts-al! Privát és csoportos csevegések.

Google Hangouts
Mobil alkalmazás készítés - appz4.hu
http://www.appz4.hu

Mobil alkalmazás készítés iOS, Android és Windows Phone operációs rendszerekre. Egyes platformokra külön-külön és cross-platform fejlesztést is vállalunk. Cégünk a mobil alkalmazások mellett webfejlesztéssel (weboldal és webáruház készítéssel) is foglalkozik. Bővebb információ: www.appz4.hu

Mobil alkalmazás készítés - appz4.hu
Integrált vállalatirányítási rendszer - Libra Szoftver
http://www.mve.hu/megoldasaink/libra6i-integralt-vallalatiranyitasi-rendszer

Integrált vállalatirányítási rendszer, cége igényeire szabva – Libra Szoftver. Átfogó vezetői kontroll, teljes integráltság, 100%-os biztonság. A Libra6i integrált vállalatirányítási rendszer a közép- és nagyvállalatok operatív és adminisztratív tevékenységeinek komplex lefedésére és a vezetői döntéshozatal támogatására készült. A LIBRA6i rendszer biztosítja, hogy a felhasználó valamennyi feldolgozását megvalósító, egységes információs rendszert használjon, s egyúttal az egész vállalatra kiterjedő integrációt valósítson meg.

Integrált vállalatirányítási rendszer - Libra Szoftver
Gimp 2.8.10
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/gimp-2817.html

A gimp egy sokrétű ingyenes szoftver. Hasonlóan mint a photoshop kezeli a rétegeket. Lehet képet retusálni, felesleges részeket eltávolítani, sőt még festeni is vele. Van lehetőség színátmentek lkalmazására is, illetve alapvető "3D" animáció létrehozására is.

Gimp 2.8.10
AppMester - alkalmazásfejlesztés
http://appmester.hu/

Legyen szó bármilyen mobil alkalmazás készítéséről, profi mobil applikáció fejlesztő csapatunk a rendelkezésére áll! Az AppMester-rel a mobil alkalmazás fejlesztés pofon egyszerű, gyors és költséghatékony. Az AppMester a mobil alkalmazásfejlesztés területén az egyik legújabb és leghatékonyabb technológiát alkalmazza, hogy rövid időn belül ki tudja szolgálni ügyfeleit, mindezt úgy, hogy stabilan működő rendszert hoznak létre. Fiatal programozó és marketing csapatunk olyan innovációval dolgozik, mely Magyarországon még kevéssé elterjedt és erőteljes hiányszakmának számít.

AppMester - alkalmazásfejlesztés
Online számlázó
http://mav-it.hu/sudoku

Az online számlázó A Sudoku Pro egy innovatív komplex webes számlázó program, amely erőssége az ismétlődő számlák kiállítása, a precíz kamatszámítás és az egyedi díjbekérő rendszer. A Sudoku számlázó program képes "hagyományos" számlák kiállítására és emailben küldésére (távnyomtatás), devizaszámlák előállítására is (utóbbinál devizánként megadható bankszámlaszámmal). Sudoku Pro webes számlázó rendszer

Online számlázó
Office 365 üzleti megoldások
http://felhobe.hu

Szeretné dokumentumait biztonságban tárolni úgy, hogy közben mindig elérhető legyen minden eszközről? Mi tudjuk a megfelelő és kedvező árú megoldást. Office 365 üzleti megoldások. Tárolja adatait a felhőbe és érje el dokumentumait telefonjárok és táblagépéről. Az Office 365 lehetőséget biztosít arra is, hogy a csoportos munka gyorsabb és élvezetesebb legyen a Skype vállalati verziójának köszönhetően.

Office 365 üzleti megoldások
WebOrient Kft.
http://www.weborient.hu/hu/

Cégünk, a Weborient kft. évek óta professzionális weblaptervezéssel és -programozással foglalkozik. Ha szeretné, hogy cége igényes egyedi weblappal jelenjen meg az Interneten, weblapkészítés és fenntartás feladatait bízza cégünkre. A teljes webes arculattervezést is vállaljuk, és segítünk a weboldal szöveges tartalmának elkészítésben is, amely a vevőszerzés fontos lépése. Azonkívül keresőoptimalizálással segítjük a weblap látogatottságát.

WebOrient Kft.
Termeléshez kapcsolódó szoftver uniós támogatással 2017 nyaráig
http://unios-palyazatok.gkf.hu/mikro-kis-es-kozepvallalkozasok-termelesi-kap ...

A termelési kapacitás bővítésére kiírt uniós pályázat (GINOP-1.2.1-15) a projekt keretében vásárolt termelő eszközök hatékony üzemeltetése érdekében lehetőséget biztosít logisztikai és egyéb tevékenységet támogató szoftver beszerzésére, valamint a szükséges hardver eszközök beszerzésére. Sok egyéb más mellett továbbá licenc és know-how vásárlását is támogatja a pályázat, így új alapokra helyezheti üzemi működését, minimalizálva a selejtet és a veszteséget. Cégünk a pályázati összeg lehívásához minden szakmai segítséget megad, az előzetes ingyenes audit vizsgálattól a tanácsadáson át a sikerdíjas pályázatírásig, és a támogatási előleg lehívásáig.

Termeléshez kapcsolódó szoftver uniós támogatással 2017 nyaráig
Amix vállalatirányítási rendszer, számlázó program
http://www.axsoftware.hu

Az AMiX Integrált Kereskedelemirányítási Rendszer cégünk üzleti megoldása mikro-, kis- és középvállalatok számára, amely lefedi egy cég működésével kapcsolatos összes folyamatot. Szoftverünk Microsoft Windows környezetben használható.

Amix vállalatirányítási rendszer, számlázó program
Élő chat weboldalra
http://www.mirmor.eu/chat.html

Élő chat weboldalra? Miért is ne! Hiszen számtalan előnnyel jár az, ha a vásárlók folyamatosan megkapják a kérdéseikre a választ. A termékek között gyakran nehéz választani, s az, hogy elégedett legyen a kiválasztott termékkel nagyban elősegíti a következő vásárlást. A Mirmor ügyfélchat személyre szabható, s számos előnyös tulajdonságának köszönhetően az egyik leghatékonyabb élő chat rendszer.

Élő chat weboldalra
Olmunkaido.hu - munkaidő beosztás és nyilvántartás
http://olmunkaido.hu

Ha Ön még papír alapon vezeti munkaidő nyilvántartását, akkor bizonyára tapasztalta, hogy sok munkaórát igénylő nehézkes adminisztrációval jár. Mi azonban megoldást kínálunk problémájára, egy olyan Online Munkaidő Nyilvántartó rendszerrel, amely egyszerű és minimális informatikai tudással kezelhető, megfelel a munkajogi szabályozásoknak és kielégíti a 21. század elvárásait.

Olmunkaido.hu - munkaidő beosztás és nyilvántartás
Online számlázó program
http://billing24.hu/

A Billing24, felhő alapokon működő rendszere, lehetővé teszi a kényelmes és gyors online számlázást, mindenki számára. Bárhonnan és bármilyen platformról elérhető a szolgáltatás, mindössze internet elérés szükséges hozzá. Számlái kiállításán és kiküldésén kívül temérdek egyéb szolgáltatást is használhat, mint a CRM rendszer, a raktárkezelő, sőt pénzügyei alakulásáról kimutatásokat is készíthet.

Online számlázó program
Mailstore email archiválás
http://www.emailarchivalo.hu

A Mailstore email archiváló képes karbantartani a céges levelezését. Védelmet nyújt a szándékos és vétlen törléssel szemben és mivel digitálisan aláírhatóak az archívom, így jogi ügyekben is felhasználhatjuk azt bizonyítás során. Mivel az archiválás segítségével email fiókok méretét kordában tudjuk tartani, ezáltal a szervert nem terheljük le, nem szükséges új hardver beruházást eszközölnünk. A teljes archívumban történő keresés könnyen és gyorsan végbemegy. A következő szervereket, fiókokat, alkalmazásokat tudjuk archiválni: Exchange Server-k, Windows SBS változatok, Gmail, POP3/IMAP fiókok, Outlook, Thunderbird, különböző formátumú levélfájlok (PST, EML, MSG, MBOX).

Mailstore email archiválás
Soft-Tech EU | szoftverfejlesztés
http://www.soft-tech.eu/software-development.php

A Soft-Tech EU s.r.o 2012 óta készít egyedi szoftvereket kis, közép és nagyvállalatok számára egyaránt. Alacsony szintű programozástól, a legfejlettebb enterprise eszközökig alkalmazzuk a szoftverfejlesztés legkülönbözőbb eszközeit. Rendszereinkre garanciát vállalunk, igény esetén távfelügyeletet biztosítunk.

Soft-Tech EU | szoftverfejlesztés
eSystem éttermi szoftver
http://www.vendeglatoprogram.com/ettermi-szoftver

Éttermi szoftverünk segítségével pontosan nyomon követheti az étel és ital alapanyag készletének változásait. A rendszer figyelembe veszi a reprezentációs és alkalmazotti fogyasztásokat. A zárási adatok diszkrét kezelésére vakon zárás funkció alkalmazható, így csak a manager jogosultsággal érhetők el bizonyos beállított információk. Ha ön keveset tud az üzletében tartózkodni vagy nyaral automata e-maileket, állíthat be a fontos adatokról például a raktárkészlet változásai, számlázási, pénzügyi kimutatások, információk, az alkalmazottak által törölt rendelések és minden más, amit ön fontosnak vél. További információkat tudhat, meg ha weblapunkra látogat. Kérdéseit felteheti elérhetőségeink bármelyikén. Az éttermi szoftvert megtekintheti működés közben bemutatótermünkben.

eSystem éttermi szoftver
Hatékony softwares, tényleges törlés
http://datad.hu/blancco-maxxeguard-minositesek-es-tanusitvanyok.html

A legtöbb cég találkozik azzal a buktatóval, hogy valamit kezdenie kell a nem használt számítástechnikai gépekkel, amik érzékeny adatokat tárolnak. A kifutott, akár használhatatlan adattárolók még a szoftveres törlés után is hordozhatnak érzékeny és visszaállítható adatokat. Az általunk biztosított megoldásokkal teljes biztonságot kínálunk. Az adatok visszaállíthatatlan törléséről, megsemmisítéséről minősített dokumentum csomagot adunk át, mely megfelel a 2014. márciusában szigorított törvény előírásainak.

Hatékony softwares, tényleges törlés
Hirdetések
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20246