Top 40 legújabb link > Szoftver - wyw.hu

Szponzorált linkek
Munkatárs - humánerőforrás menedzsment szoftver
http://www.rcasoft.hu/mt.html

Humánerőforrás menedzsment szoftver mikro- kis- és középvállalkozásoknak. - Dolgozók, Partnerek és Projektek adatainak nyilvántartása - Óranyilvántartás - Feladatok menedzselése, automatikus email értesítés - Dokumentumsablonok - szerződések, elismervények stb. automatikus kitöltése az adatbázisban található dolgozók adataival. - Nyomtatványkitöltő - az adatbázisban szereplő dolgozók tetszőleges adatainak nyomtatása, bármilyen formanyomtatvány megfelelő pontjaira.

Munkatárs - humánerőforrás menedzsment szoftver
ProDiuS élelemzési program
http://prodius.hu/elelmezesi-program.php

A ProDiuS élelemezési program az élelmezés teljes körű ellátását lehetővé teszi. A program segítségével a teljes konyhai adminisztráció elvégezhető. Étlap tervezés, az alapanyag beszerzés, felhasználás és készletnyilvántartás, receptúra kezelés, illetve anyagkiszabat kezelése, és leltározás. A program a 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet előírásainak teljes körű betartására alkalmas

ProDiuS élelemzési program
AutoSmart szerviz program
http://mav-it.hu/autosmart

Az AutoSmart szerviz program remek megoldást nyújthat autószerelő műhelyekben a feladatok rendszerezésére, biztosítva az áttekinthetőséget, az ügyfél, a gépjármű és a felhasznált anyagok tekintetében és akár munkalap is készíthető a segítségével. A szerviz szoftver olcsó és hatékony eszköz azok számára, akik valami komplexebb megoldást keresnek a kockás füzetnél vagy az Excel táblázatnál. Próbálja ki ön is autószerviz programunkat kockázat nélkül és őrizze meg a segítségével versenyképességét.

AutoSmart szerviz program
Quality Logistics Management - logisztikai rendszertervezés.
http://www.qlm.hu/qlm_logisztikai_tervezes_3

Kattints bátran a honlapra és ismerj meg minden fontos és érdekes információt a logisztikai rendszertervezésről. A QLM csapat tagja több évtizedes múlttal rendelkeznek ezen a területen, amelynek köszönhetően hatékony és kiszámíthatóan üzemelő raktárrendszereket képesek tervezni és kivitelezni. Kattints és ismerd meg a további tevékenységi köreiket.

Quality Logistics Management - logisztikai rendszertervezés.
Számlázó programok és Ügyviteli szoftverek Függelten Katalógusa
http://szoftver.info.hu

A "szoftver.info.hu" oldalon magyar fejlesztésű számlázó programok és egyéb ügyviteli szoftverek gyűjteménye található részletes információkkal és árakkal. Az ügyviteli programok kategóriákra bontva kereshetők, többféle szűkítési lehetőséggel. Az Ügyviteli Szoftver Katalógus folyamatosan bővülő független szoftver gyűjteményében az ügyviteli programokról lehet részletes információkat kapni döntés és vásárlás előtt.

Számlázó programok és Ügyviteli szoftverek Függelten Katalógusa
CRM projekt menedzsereknek
http://momocrm.hu/kinek-ajanljuk/projekt-menedzsereknek/27

Minden projekt Managernek ajánljuk a Devmonkeys Software Kft. által megalkotott MomoCRM szoftvert. Tökéletes megoldás a projektek nyomon követésére, időzítésére. Allokálhat a rendszeren belül bárkihez feladatokat. Így könnyedén követhetővé válik, hogy egy – egy feladat, hogy áll, esetleg kinél akadt el. A napi teendőket sorba rendezi, határidőkről automatikus jelzést küld a rendszer, így biztosan nem marad el egy feladat sem.

CRM projekt menedzsereknek
Moresimp szoftverfejlesztés
http://moresimp.com/hu/

Magas minőségű egyedi szoftverek fejlesztését vállaljuk. Csapatunkat kizárólag szenior fejlesztők alkotják, agilis szoftverfejlesztésben szerzett sok éves tapasztalattal. Komplex web és mobil alkalmazásokat készítünk, dolgozunk startup projekteken, de nagyvállalati rendszerek fejlesztését is vállaljuk, sőt Atlassian kiegészítők fejlesztésében is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Megrendelőinkkel folyamatosan konzultálva biztosítjuk az igényeikhez tökéletesen alkalmazkodó szoftveres megoldás elkészültét.

Moresimp szoftverfejlesztés
GreenArchive
http://greenarchive.hu

Válassza Ön is cégének a környezettudatos GreenArchive szolgáltatást. A cégek éves szinten rengeteg papírt használnak el, Ön viszont legyen tudatosabb, és ezt a rengeteg adatot tárolja egy felhőben. Innen mindig elérhető, bemutatható, továbbküldhető, és mindeközben környezetét is védi. A szolgáltatás havi díjas, amelyet akár teljes mértékben az Ön cégére szabunk. Legyen Ön is környezettudatos cégvezető.

GreenArchive
Electronic Piano 2.5
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=7829&k=14

Az electronic piano szoftverrel kottázhatunk, és zenélhetünk. A program segítségével virtuuális midi billentyűzetként használhatjuk klaviatúránkat. 128 hangszer közül választhatunk például gitár is ahol egy gombnyomással több akkordot foghatunk le.

Electronic Piano 2.5
simpTASK projekt kontrollálás
http://simptask.com/hu

A simpTASK egy magyar fejlesztésű projektmenedzsment szoftver, mely bármilyen típusú, méretű, komplexitású projekt irányításához alkalmas és hasznos. Részletes adatokat gyűjt közvetlenül a felhasználóktól, így biztosítja a projektek megfelelő kontrollálását, és a munkaidő hatékony nyilvántartását is.

simpTASK projekt kontrollálás
Google Hangouts
https://hangouts.google.com/

Üzenetküldés, hang- és videohívások a Google Hangouts-al! Privát és csoportos csevegések.

Google Hangouts
Mobil alkalmazás készítés - appz4.hu
http://www.appz4.hu

Mobil alkalmazás készítés iOS, Android és Windows Phone operációs rendszerekre. Egyes platformokra külön-külön és cross-platform fejlesztést is vállalunk. Cégünk a mobil alkalmazások mellett webfejlesztéssel (weboldal és webáruház készítéssel) is foglalkozik. Bővebb információ: www.appz4.hu

Mobil alkalmazás készítés - appz4.hu
Integrált vállalatirányítási rendszer - Libra Szoftver
http://www.mve.hu/megoldasaink/libra6i-integralt-vallalatiranyitasi-rendszer

Integrált vállalatirányítási rendszer, cége igényeire szabva – Libra Szoftver. Átfogó vezetői kontroll, teljes integráltság, 100%-os biztonság. A Libra6i integrált vállalatirányítási rendszer a közép- és nagyvállalatok operatív és adminisztratív tevékenységeinek komplex lefedésére és a vezetői döntéshozatal támogatására készült. A LIBRA6i rendszer biztosítja, hogy a felhasználó valamennyi feldolgozását megvalósító, egységes információs rendszert használjon, s egyúttal az egész vállalatra kiterjedő integrációt valósítson meg.

Integrált vállalatirányítási rendszer - Libra Szoftver
Gimp 2.8.10
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/gimp-2817.html

A gimp egy sokrétű ingyenes szoftver. Hasonlóan mint a photoshop kezeli a rétegeket. Lehet képet retusálni, felesleges részeket eltávolítani, sőt még festeni is vele. Van lehetőség színátmentek lkalmazására is, illetve alapvető "3D" animáció létrehozására is.

Gimp 2.8.10
AppMester - alkalmazásfejlesztés
http://appmester.hu/

Legyen szó bármilyen mobil alkalmazás készítéséről, profi mobil applikáció fejlesztő csapatunk a rendelkezésére áll! Az AppMester-rel a mobil alkalmazás fejlesztés pofon egyszerű, gyors és költséghatékony. Az AppMester a mobil alkalmazásfejlesztés területén az egyik legújabb és leghatékonyabb technológiát alkalmazza, hogy rövid időn belül ki tudja szolgálni ügyfeleit, mindezt úgy, hogy stabilan működő rendszert hoznak létre. Fiatal programozó és marketing csapatunk olyan innovációval dolgozik, mely Magyarországon még kevéssé elterjedt és erőteljes hiányszakmának számít.

AppMester - alkalmazásfejlesztés
Online számlázó
http://mav-it.hu/sudoku

Az online számlázó A Sudoku Pro egy innovatív komplex webes számlázó program, amely erőssége az ismétlődő számlák kiállítása, a precíz kamatszámítás és az egyedi díjbekérő rendszer. A Sudoku számlázó program képes "hagyományos" számlák kiállítására és emailben küldésére (távnyomtatás), devizaszámlák előállítására is (utóbbinál devizánként megadható bankszámlaszámmal). Sudoku Pro webes számlázó rendszer

Online számlázó
Office 365 üzleti megoldások
http://felhobe.hu

Szeretné dokumentumait biztonságban tárolni úgy, hogy közben mindig elérhető legyen minden eszközről? Mi tudjuk a megfelelő és kedvező árú megoldást. Office 365 üzleti megoldások. Tárolja adatait a felhőbe és érje el dokumentumait telefonjárok és táblagépéről. Az Office 365 lehetőséget biztosít arra is, hogy a csoportos munka gyorsabb és élvezetesebb legyen a Skype vállalati verziójának köszönhetően.

Office 365 üzleti megoldások
WebOrient Kft.
http://www.weborient.hu/hu/

Cégünk, a Weborient kft. évek óta professzionális weblaptervezéssel és -programozással foglalkozik. Ha szeretné, hogy cége igényes egyedi weblappal jelenjen meg az Interneten, weblapkészítés és fenntartás feladatait bízza cégünkre. A teljes webes arculattervezést is vállaljuk, és segítünk a weboldal szöveges tartalmának elkészítésben is, amely a vevőszerzés fontos lépése. Azonkívül keresőoptimalizálással segítjük a weblap látogatottságát.

WebOrient Kft.
Termeléshez kapcsolódó szoftver uniós támogatással 2017 nyaráig
http://unios-palyazatok.gkf.hu/mikro-kis-es-kozepvallalkozasok-termelesi-kap ...

A termelési kapacitás bővítésére kiírt uniós pályázat (GINOP-1.2.1-15) a projekt keretében vásárolt termelő eszközök hatékony üzemeltetése érdekében lehetőséget biztosít logisztikai és egyéb tevékenységet támogató szoftver beszerzésére, valamint a szükséges hardver eszközök beszerzésére. Sok egyéb más mellett továbbá licenc és know-how vásárlását is támogatja a pályázat, így új alapokra helyezheti üzemi működését, minimalizálva a selejtet és a veszteséget. Cégünk a pályázati összeg lehívásához minden szakmai segítséget megad, az előzetes ingyenes audit vizsgálattól a tanácsadáson át a sikerdíjas pályázatírásig, és a támogatási előleg lehívásáig.

Termeléshez kapcsolódó szoftver uniós támogatással 2017 nyaráig
Amix vállalatirányítási rendszer, számlázó program
http://www.axsoftware.hu

Az AMiX Integrált Kereskedelemirányítási Rendszer cégünk üzleti megoldása mikro-, kis- és középvállalatok számára, amely lefedi egy cég működésével kapcsolatos összes folyamatot. Szoftverünk Microsoft Windows környezetben használható.

Amix vállalatirányítási rendszer, számlázó program
Élő chat weboldalra
http://www.mirmor.eu/chat.html

Élő chat weboldalra? Miért is ne! Hiszen számtalan előnnyel jár az, ha a vásárlók folyamatosan megkapják a kérdéseikre a választ. A termékek között gyakran nehéz választani, s az, hogy elégedett legyen a kiválasztott termékkel nagyban elősegíti a következő vásárlást. A Mirmor ügyfélchat személyre szabható, s számos előnyös tulajdonságának köszönhetően az egyik leghatékonyabb élő chat rendszer.

Élő chat weboldalra
Olmunkaido.hu - munkaidő beosztás és nyilvántartás
http://olmunkaido.hu

Ha Ön még papír alapon vezeti munkaidő nyilvántartását, akkor bizonyára tapasztalta, hogy sok munkaórát igénylő nehézkes adminisztrációval jár. Mi azonban megoldást kínálunk problémájára, egy olyan Online Munkaidő Nyilvántartó rendszerrel, amely egyszerű és minimális informatikai tudással kezelhető, megfelel a munkajogi szabályozásoknak és kielégíti a 21. század elvárásait.

Olmunkaido.hu - munkaidő beosztás és nyilvántartás
Online számlázó program
http://billing24.hu/

A Billing24, felhő alapokon működő rendszere, lehetővé teszi a kényelmes és gyors online számlázást, mindenki számára. Bárhonnan és bármilyen platformról elérhető a szolgáltatás, mindössze internet elérés szükséges hozzá. Számlái kiállításán és kiküldésén kívül temérdek egyéb szolgáltatást is használhat, mint a CRM rendszer, a raktárkezelő, sőt pénzügyei alakulásáról kimutatásokat is készíthet.

Online számlázó program
Mailstore email archiválás
http://www.emailarchivalo.hu

A Mailstore email archiváló képes karbantartani a céges levelezését. Védelmet nyújt a szándékos és vétlen törléssel szemben és mivel digitálisan aláírhatóak az archívom, így jogi ügyekben is felhasználhatjuk azt bizonyítás során. Mivel az archiválás segítségével email fiókok méretét kordában tudjuk tartani, ezáltal a szervert nem terheljük le, nem szükséges új hardver beruházást eszközölnünk. A teljes archívumban történő keresés könnyen és gyorsan végbemegy. A következő szervereket, fiókokat, alkalmazásokat tudjuk archiválni: Exchange Server-k, Windows SBS változatok, Gmail, POP3/IMAP fiókok, Outlook, Thunderbird, különböző formátumú levélfájlok (PST, EML, MSG, MBOX).

Mailstore email archiválás
Soft-Tech EU | szoftverfejlesztés
http://www.soft-tech.eu/software-development.php

A Soft-Tech EU s.r.o 2012 óta készít egyedi szoftvereket kis, közép és nagyvállalatok számára egyaránt. Alacsony szintű programozástól, a legfejlettebb enterprise eszközökig alkalmazzuk a szoftverfejlesztés legkülönbözőbb eszközeit. Rendszereinkre garanciát vállalunk, igény esetén távfelügyeletet biztosítunk.

Soft-Tech EU | szoftverfejlesztés
eSystem éttermi szoftver
http://www.vendeglatoprogram.com/ettermi-szoftver

Éttermi szoftverünk segítségével pontosan nyomon követheti az étel és ital alapanyag készletének változásait. A rendszer figyelembe veszi a reprezentációs és alkalmazotti fogyasztásokat. A zárási adatok diszkrét kezelésére vakon zárás funkció alkalmazható, így csak a manager jogosultsággal érhetők el bizonyos beállított információk. Ha ön keveset tud az üzletében tartózkodni vagy nyaral automata e-maileket, állíthat be a fontos adatokról például a raktárkészlet változásai, számlázási, pénzügyi kimutatások, információk, az alkalmazottak által törölt rendelések és minden más, amit ön fontosnak vél. További információkat tudhat, meg ha weblapunkra látogat. Kérdéseit felteheti elérhetőségeink bármelyikén. Az éttermi szoftvert megtekintheti működés közben bemutatótermünkben.

eSystem éttermi szoftver
Hatékony softwares, tényleges törlés
http://datad.hu/blancco-maxxeguard-minositesek-es-tanusitvanyok.html

A legtöbb cég találkozik azzal a buktatóval, hogy valamit kezdenie kell a nem használt számítástechnikai gépekkel, amik érzékeny adatokat tárolnak. A kifutott, akár használhatatlan adattárolók még a szoftveres törlés után is hordozhatnak érzékeny és visszaállítható adatokat. Az általunk biztosított megoldásokkal teljes biztonságot kínálunk. Az adatok visszaállíthatatlan törléséről, megsemmisítéséről minősített dokumentum csomagot adunk át, mely megfelel a 2014. márciusában szigorított törvény előírásainak.

Hatékony softwares, tényleges törlés
ShareMouse
http://www.sharemouse.hu

Egér, billentyű, vágólap és fájl megosztás egyszerre több számítógépen egyszerűen, a ShareMouse segítségével. Csak mozgassa az egérkurzort arra a számítógépre, amelyiket irányítani szeretné. Ha az egérmutató eléri a monitor szélét, automatikusan átugrik a másik számítógépre, és onnantól azt a gépet irányítja. Ezen kívül lehetősége van fájlok mozgatására is több számítógép között. A ShareMouse-szal a vágólap is megosztható több számítógép között. Ha valamit bemásol a vágólapra az egyik számítógépen, az egy gombnyomással elküldhető bármely másik számítógépnek. A ShareMouse-szal akár egy Mac-et is irányíthat PC-ről, vagy PC-t is irányíthat egy Mac-ről.

ShareMouse
CADesigner - gépészmérnöki szolgáltatás
http://www.cadeo.hu/#kapcsolat

Számítógépes CAD szoftver segítésével 3D-s látványtervek készítése gépgyártás, gépüzemeltetés területén. Modellezi a gép beüzemelését és használatát.

CADesigner - gépészmérnöki szolgáltatás
neuwebDESK Online éttermi program
http://www.neuwebdesk.eu

A neuwebDESK Online éttermi rendszer legnagyobb előnye, hogy egy felhő technológiájú szoftver, így éttermét bárhol, bármikor menedzselheti. A felhő technológia segítségével Ön folyamatosan a legújabb funkciókat használhatja és soha többé nem kell aggódnia adatai biztonsági mentése miatt. A rendelések kezelése, vevők és egyéb éttermi információik tárolása és nyilvántartása az internetes éttermi rendszere segítségével az egész világon bármikor és bármilyen eszközről elérhető (laptop, tablet pc, IPad, Mac, stb.).

neuwebDESK Online éttermi program
Szoftverfejlesztési hatékonyságnövelő eszközök
http://frontendart.hu/termekek/

Cégünk olyan innovatív és a gyakorlatban jól használható megoldások és eszközök kidolgozásával foglalkozik, amelyekkel egyszerűen menedzselhető az informatikai fejlesztések minősége. Eszközeink segítségével megmérheti, milyen minőségű fejlesztésekre alapozza működését. Ezen kívül ellenőrizheti Java alapú fejlesztéseit, és feltérképezheti a tesztlefedettséget. Szolgáltatásaink közé tartozik a sérülékenység vizsgálat és penetrációs tesztelés, a minőségmenedzsment eszközök bevezetése, forráskód minősítés, valamint a kulcsrakész alkalmazás tesztelés. Szoftverminőség-menedzsment képzéssel is foglalkozunk, melynek során átadjuk munkatársainak a legjobb nemzetközi gyakorlati módszereket.

Szoftverfejlesztési hatékonyságnövelő eszközök
Új, modern háztartási napló szoftver
http://www.royalcashflow.hu

Unod már, hogy a keményen megkeresett jövedelmed folyton elpazarlod? Többet akarsz megtakarítani? Fogalmad sincs, hova tűnik el a pénzed? A jómódú élet kialakításához először is rendet kell tenned a pénzügyeidben. Vezess költségnyilvántartást, tervezd meg kiadásaidat. A RoyalCashflow alkalmazás használatával mindezt díjmentesen, interneten keresztül, biztonságosan megteheted.

Új, modern háztartási napló szoftver
Alapos bérprogram
http://berportal.hu/berprogram-funkciok/berszamfejto-program-tb-ellatas-elsz ...

Az XL Bér személyi ügyviteli rendszert azért fejlesztettük ki, hogy Önt ne büntessék meg, ne kelljen az állása, karrierje vagy vállalati pozíciója miatt aggódnia. Hogy nyugodtan alhasson, mert tudja, hogy minden boríték tartalma helyesen van számfejtve és mindenki azt kapja ami a törvények szerint jár neki. Több mint 20 év tapasztalattal és ezret meghaladó ügyfél táborral a hátunk mögött tudjuk, hogy így van, mi is látjuk, tapasztaljuk. Az XL Bér bérszámfejtő program, a bérprogram gondoskodik ügyfeleinkről. Az általunk fejlesztett bérszámfejtő program, bérprogram megfelel a fenti, igen magas minőségi követelményeknek! Minden igényt kielégítő, kiforrott bér mentor. Győződjön meg róla a saját szemével!

Alapos bérprogram
feladatkiadas.hu - Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen!
http://www.feladatkiadas.hu

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen. Add ki online a feladataidat úgy, hogy azok el is készüljenek. Ebben segít a weben és mobilon is elérhető feladatkiadó alkalmazás. A honlapról és mobiltelefonról is elérhető egy olyan online alkalmazás, mely segít a kiadott feladataink kezelésében és a sikeres delegálás elsajátításában.

feladatkiadas.hu - Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen!
Windows 8 tippek és trükkök
http://hunforum.com/tippek-es-trukkok-tutorialok/windows-8-tippek-es-trukkok ...

Ebben a témában windows 8 tippek és trükkök lesznek bemutatva. Sok hasznos tippet lehet találni. Remélem valakinek jól fog jönni.

Windows 8 tippek és trükkök
ProAnt pályázati pénzügyi rendszer
http://www.proant.hu

Egy nagyobb méretű pályázat adminisztrációs terhe és összetettsége meghaladja azt a szintet, amit egy táblázatkezelő programmal jól lehetne menedzselni. Szakembereink azért fejlesztették ki a ProAnt pályázati projektkezelő célszoftvert, hogy az a rendkívül időigényes és hibalehetőségekkel bíró feladatok megoldását hatékonyabbá tegye. A rendszer egységesíti és nagyrészt automatizálja a pályázatkezelés folyamatait, azon belül is különösen a TÁMOP, TIOP, illetve a leendő EFOP, TOP, VEKOP és GINOP pályázatokra lett optimalizálva.

ProAnt pályázati pénzügyi rendszer
Ingyenes 3d grafikai szoftverek
http://www.3dcadsource.com/

Ingyenes 3d grafikai alkalmazások, segédprogramok gyűjteménye, rövid bemutatása.

Ingyenes 3d grafikai szoftverek
TR Consult Kft.
http://www.trconsult.hu/

A TR Consult Kft. az információmenedzsment szolgáltatások széles skáláját kínálja a kis-, közepes- és nagy vállalatok számára. Az üzleti folyamatmenedzsment, az informatikai rendszerek üzemeltetése, fejlesztése, illetve az információbiztonsági területeken rendelkezünk kiemelkedő kompetenciákkal. Magas színvonalú tanácsadói, szakértői és rendszerintegrációs feladatokat látunk el. A bevezetési és üzemeltetési projektekben szerzett tapasztalataink segítenek a vállalat profiljához és kockázataihoz megfelelő legjobb ár-értékarányú megoldások kiválasztásában.

TR Consult Kft.
Rendszerintegráció
http://ideasol.hu/termekek/rendszer-integraciok/

A különböző informatikai rendszerek integrációja nagy szakértelmet és tapasztalatot kíván. Az Ideasol csapata az Ön vállalata igényeit felmérve személyre szabott megoldásokat kínál rendszer összekapcsolás termén is. Megkönnyítjük munkatársai mindennapjait, hatékonyabbá tesszük munkavégzésüket, leegyszerűsítve a folyamatos kapcsolattartást.

Rendszerintegráció
Mobil programozás
http://ideasol.hu/termekek/mobil-programozas/

A mobil programozás szakértő csapata az Ideasolnál! Használja ki a legújabb üzleti lehetőségeket. A telefonra, PDA-ra írt egyedi programokkal nem kerülhet olyan helyzetbe, amikor nem tud hozzáférni vállalata számára fontos információihoz. Ön kitalálja, mi megvalósítjuk: bármilyen egyedi szoftvert vagy alkalmazást leprogramozunk. Cégre szabva nyújtunk maximumot!

Mobil programozás
Hirdetések
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 493 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 493 | Várakozó linkek: 22 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20167