Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Szoftver - wyw.hu

Szponzorált linkek
Panda vírusirtó szoftver
http://www.panda-online.hu/

Vírusirtó szoftver - Töltse le és használja Európa leghatékonyabb vírusirtóját. Ismerkedjen meg a Panda vírusirtóival illetve biztonsági megoldásaival.

Panda vírusirtó szoftver
Mozilla Firefox
http://www.mozilla.com/en-US/

Mozilla is a global community dedicated to building free, open source products like the award winning Firefox web browser and Thunderbird email software.

Mozilla Firefox
TravelSoft OnLine
http://www.travelsoft.hu/

A TravelSoft OnLine az elmúlt években az idegenforgalmi szoftver piac egyik legkiemelkedőbb szereplőjévé vált, több száz utazási irodai, biztosítótársasági, szállodai, és éttermi partnere révén.

TravelSoft OnLine
OxygenOffice Professional
http://sourceforge.net/projects/ooop

OxygenOffice Professional (OOOP, O2OP) is an enhanced version of free ... OxygenOffice Professional contains more extras like templates, cliparts, samples , ...

OxygenOffice Professional
SoftBalance könyvelő program
http://www.softeverest.com/

SoftBalance könyvelő program - az igényes munkaeszköz. - Integrált kettős könyvelés, házipénztár (időszaki pénztárjelentés), tárgyi eszköz, devizakezelés, valutapénztár (FIFO-s módszerrel is), deviza bank, ...

SoftBalance könyvelő program
Skype
http://www.skype.com/intl/hu/download/skype/windows/?cm_mmc=google%2Flatsear ...

Töltse le az ingyenes Skype-ot. Vásároljon minősített tartozékot.

Skype
Szerviz 7 program
http://www.3szs.hu/termek.php?item=1&program=7

Műszaki vizsga, diagnosztikai mérések és sorkezelés támogatásához.

Szerviz 7 program
EcoSim oktatási, üzleti szimulációk
http://www.ecosim.hu/

A szimulációs programokkal egy olyan modern, könnyen alkalmazható eszközt adunk a diákok kezébe, amelyhez hasonlót Európa-szerte már nagyon sok helyen használnak.

EcoSim oktatási, üzleti szimulációk
Döntés-Hozó" (Flagship) program
http://www.sote.hu/intezetek/oktatas/?inst_id=169&page_id=9

"Döntés-Hozó" (Flagship) program a Világbank emberi erőforrás fejlesztéssel foglalkozó intézete (World Bank Institute) és az Egészségügyi Menedzserképző Központ közös nemzetközi továbbképző programja. Az egészségpolitikusok és egészségügyi vezetők számára kidolgozott program az egészségügyi reform és fenntartható finanszírozás különböző témaköreit öleli fel.

Döntés-Hozó" (Flagship) program
Magyar BSD Egyesület
http://www.bsd.hu/

A 2000-ben alakult Magyar BSD Egyesület (MBE) a hazai BSD-felhasználók érdekképviseleti, szakmai-tudományos, koordinációs, információs szervezete. Az Egyesület célja a szabad forráskódú BSD és vele rokon operációs rendszerek terjedésének elősegítése, továbbá ezen rendszerek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos ismeretek gyűjtése és széleskörű terjesztése.

Magyar BSD Egyesület
Doki for Vets rendszer
http://www.nexusvet.com/?gclid=CL2eo5urrJgCFQtWtAodb0CUng

A Doki for Vets rendszer a Szent István Egyetem Állatorvos-Tudományi Karának a betegirányító rendszere, ahol évek óta 150.000 kartont és 400.000 kórlapot kezel a nap 24 órájában.

Doki for Vets rendszer
Pénzügy (bank, pénztár)
http://www.actual-info.com/modulok/penzugy_bank_penztar?gclid=CKii9IatrJgCFQ ...

Biztosítja a pénzügyi folyamatok kezelését akár önállóan használva, akár a kereskedelmi modullal együttműködve.

Pénzügy (bank, pénztár)
3D-s lakberendező program
http://www.archline.hu/interior

Az ARCHLine.XP CAD program Interior változata lakberendezők és belsőépítészek számára nyújt segítséget terveik számítógépes elkészítésében, magyar kezelőfelülettel. A Helyiségvarászló segítségével könnyen és gyorsan elkészíthet, berendezhet, beburkolhat és fényekkel láthat el egy belső teret, legyen az nappali, konyha, fürdőszoba, iroda vagy egy kávézó. A szoftver kompatibilis más CAD programokkal, importálhat .dwg, .dxf, .skp, .obj, .c4d, .3ds kiterjesztésű fájlokat. A szoftverhez segítségnyújtást biztosítunk személyesen, telefonon, e-mailben, skype-on valamint honlapunkon a fórumon keresztül. Ezen kívül 2-4 órás kurzusokat tartunk több témában.

3D-s lakberendező program
RacioNet Zrt
http://www.racionet.hu/

A Ráció-Net Számítástechnikai Kft. 1992-ben alakult, alapítói az egykori Videoton számítástechnikai gyárának munkatársai voltak. A vállalkozás azzal a szándékkal jött létre, hogy a tulajdonosok a rendelkezésükre álló sokéves informatikai tapasztalatot és referenciáikat önállóan is sikeresen alkalmazzák a piaci megmérettetésben.

RacioNet Zrt
informatikacentrum.hu
http://www.informatikacentrum.hu/szamitastechnika

Informatikacentrum - Több mint 7000 termék 1 áruházban. ...

informatikacentrum.hu
SoftMaker Office 2008
http://www.softmaker.de/of.htm

Das neue SoftMaker Office 2008 bietet wichtige Neuerungen ...

SoftMaker Office 2008
ENIAC Computing
http://www.eniac.hu/

Oldalunkon részletes információkat kaphat az ENIAC Computing által forgalmazott AB4 integrált vállalatirányítási ügyviteli rendszerről.

ENIAC Computing
PC Connect útnyilvántartó
http://pcconnect.hu/utnyilvantarto/

A PC Connect útnyilvántartó program egy kifejezetten kis vállalatok számára kifejlesztett útnyilvántartó program.

PC Connect útnyilvántartó
Autószerviz szoftver kicsiknek és nagyoknak
http://www.aprofirma.hu

Autószerviz és autókereskedői szoftverünk részei: - autószerviz szoftver - raktárprogram - autószerviz ügyvitel - autókereskedő program - autószerelő elszámoló program - pénzügy (számlázás, folyószámla) - főkönyv (kettős könyvvitel) - vezetői információ - CRM rendszer (SMS küldés)

Autószerviz szoftver kicsiknek és nagyoknak
RoadRegister - Útnyilvántartás készítő
http://www.hicomm.hu/roadreg2.htm

Útnyilvántartó programunk ízléses felületet és egyszerű kezelést kapott, így bátran mondhatjuk, hogy ez a legkönnyebben használható útnyilvántartás.

RoadRegister - Útnyilvántartás készítő
Ügyvitel, vállalatirányítás, számlázás - rEVOLUTION Software
http://www.revolution.hu/

Ügyviteli és számlázó programcsomagok, vállalatirányítási rendszerek,valamint ipari és kiegészítő megoldások egyedi kivitelezése.

Ügyvitel, vállalatirányítás, számlázás - rEVOLUTION Software
Ingyenes tőzsdei grafikonrajzoló a Tőzsdeászon
http://www.tozsdeasz.hu

Ingyenes grafikonrajzoló magyar és külföldi részvényekhez, aranyhoz, olajhoz, devizákhoz, certifikátokhoz, befektetési alapokhoz, kötvényekhez.

Ingyenes tőzsdei grafikonrajzoló a Tőzsdeászon
rEVOLUTION Software - ügyviteli megoldások mindenkinek
http://www.revolution.hu

Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméret számára kínálunk ügyviteli megoldást a számlázási, készletkezelési, pénzügyi, könyvelési folyamatok kezelésére és számtalan más speciális problémára! Egyéni vállalkozóknak és mikrovállalkozásoknak: rEVOL Express kisvállalati számlázó programcsalád Kisvállalkozásoknak: Iroda++ integrált ügyviteli rendszer Kis- és középvállalatoknak: Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer.

rEVOLUTION Software - ügyviteli megoldások mindenkinek
rEVOL Express Számlázó-program, moduláris rendszer kisvállalkozóknak
http://www.revolexpress.hu/szamlazo

Számlázó-program, egyedi igény alapján modulokból összeállítható rendszer kisvállalkozások számára.

rEVOL Express Számlázó-program, moduláris rendszer kisvállalkozóknak
Nod32-Antivirus.hu
http://www.nod32-antivirus.hu

A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámlevelekkel, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik.

Nod32-Antivirus.hu
Galenos orvosi adminisztrációs rendszer
http://www.galenosmed.hu/

A Galenos Orvosi Adminisztrációs Rendszer magánorvosoknak szánt orvosi szoftver, mely megoldást nyújt a praxis során felmerülő összes adminisztrációs feladatra. Előjegyzések kezelése, leletezés, vényírás, jelentések készítése.

Galenos orvosi adminisztrációs rendszer
Virtual call center szoftver
http://www.virtual-call-center.hu

A Virtual Call Center egy olyan hosztolt call center technológia, amellyel szabadon és játszi könnyedséggel növelheti call centere profitját. A Virtual Call Center sokoldalú szoftvere megoldást kínál outbound és inbound hívások lebonyolítására egyaránt. A Virtual Call Center megoldás alkalmas, mind telemarketing, piackutatás, telefonos értékesítés, közvéleménykutatás, mind pedig ügyfélszolgálati tevékenységek lebonyolítására. Külön kezelő felületet biztosítunk mind a supervizornak, mind pedig az operátoroknak. egyszerű , biztos megoldást nyújtunk az új call centert kezdő k, és a már mű ködő call centerek számára is. A szoftver kiválóan használható távmunkára is, mivel a supervizornak és az operátornak nem kell egy légtérben lenni, hogy rugalmasan menjen a munka. A Virtual Call Center technológia kiválóan alkalmas más programokkal való összekapcsolásra is.

Virtual call center szoftver
KBS - üzleti folyamatok automatizálása, egyedi szoftverfejlesztés
http://www.kbs.keystone.hu

Cégünk 1995 óta foglalkozik üzletviteli és információ technológiai tanácsadással, üzleti folyamatok automatizálásával, illetve ehhez kapcsolódóan egyedi szoftverek tervezésével és fejlesztésével. Olyan referenciákkal rendelkezünk, mint pl. a Nestlé Professional, a Telenor, a Morgan Stanley vagy a McDonald's.

KBS - üzleti folyamatok automatizálása, egyedi szoftverfejlesztés
Infocentrum számlázó program
http://www.infocentrum.hu/szamlazo

Számlázó programunk négy változatban is elérhető annak érdekében, hogy minél jobban alkalmazkodjon az Ön személyes igényeihez. Így nem szükséges megvásárolni egy bonyolult programot annak, akinek csak egy egyszerű számlázásra van szüksége.

Infocentrum számlázó program
Egyedi szoftverfejlesztés elérhető áron
http://www.encosoft.hu

Egyedi szoftverfejlesztés, honlapkészítés, webáruházfejlesztés, IT szolgáltatások felsőfokon. Egyedi szoftverfejlesztési igény esetén kérje árajánlatunk!

Egyedi szoftverfejlesztés elérhető áron
Juventus Rádió Online
http://radio.leonardo-magic.com/

Könnyen használható kis forrásigényű Online rádió program, amellyel a Juventus rádiót hallgathatjuk a számítógépünkön. A rendkívül kis méretű program nem igényel külön telepítést. Így kellemesen hallgathatjuk a Juventus rádiót. A program ikonjára kattintva tudjuk a programot vezérelni: a rádió lejátszását megállítani vagy szüneteltetni, majd ha kell, újra elindítani. A rádió lejátszásának hangerejét a tálcán lévő hangszóró ikonra kattintva tudjuk szabályozni. Ha a program ikonjára visszük az egeret, akkor egy kis súgó ablakban (hint) megjelenik, hogy milyen zene szól most. A program elsősorban azoknak hasznos, akik sok időt töltenek el a számítógép előtt és szeretnék kényelmesebbé tenni a munkavégzést.

Juventus Rádió Online
InnoWEB - innovatív üzleti megoldások
http://www.innoweb.ro

Teljes körű webes és alkalmazás fejlesztési szolgáltatások: ingyenes tanácsadás, honlap készítés, keresőoptimalizálás, asztali alkalmazások tervezése és kivitelezése, országos és nemzetközi domain regisztráció, professzionális tárhely biztosítása honlapok számára, logó és arculattervezés, különböző design munkák, mobil eszközökre való fejlesztés, karbantartás, stb.

InnoWEB - innovatív üzleti megoldások
Falcosoft - ingyenes/freeware szoftverek és szerviz szolgáltatások
http://falcosoft.tk/

A Falcosoft jelenleg egy egyszemélyes vállalkozás Pécsen, mindenese Bacskó Zoltán. Az egyedi szoftverek fejlesztésén kívül - melyek közül az ingyenesek letölthetők - tevékenységi körébe tartozik még számítógépek szervizelése és számítógépes tanácsadás is. Legismertebb szoftverek: Szerződés Szerkesztő - magyar nyelvű Desktop Movie Phenom II Tweaker Sony Virtual Remote Control Soundfont Midi Player

Falcosoft - ingyenes/freeware szoftverek és szerviz szolgáltatások
Call center szoftver
http://www.foresight.hu/

A Foresight Group többfunkciós modulárisan bővíthető call centert építhet igényei szerint teljesen computerizált munkahelyekkel, amelyeket a ma legkorszerűbbnek mondható VOIP vagy ISDN-telefonvonalak szolgálnak ki. A Foresight Group Kft. által készített szoftverek már mind bizonyítottak a gyakorlatban, így megkönnyítve számos ügyfelünk mindennapi munkáját.

Call center szoftver
Webser szoftverbérlő szolgáltatás
http://webser.bitepito.hu

A Webser rendszerben lévő szoftverek bérelhetőek alacsony díj ellenében. Nincs szerződés, nincs bonyolult ügyintézés, csak regisztrálni kell, letölteni és telepíteni a kívánt szoftvert a Webser Manager szoftveren keresztül, és már használható is. Csak addig fizet az adott szoftverért, amíg használja. Amíg a szoftver tétlen (idle), a rendszer nem számít fel költséget. A rendszerben segéd-, oktató és játékprogramok egyaránt elérhetőek. Az egyenleg feltöltése banki átutalással vagy a PayPal rendszerrel történhet.

Webser szoftverbérlő szolgáltatás
rEVOL Express - Útnyilvántartó program
http://www.revolexpress.hu/utnyilvantartas/utnyilvantarto

A rEVOL Express útnyilvántartó modullal akár negyedóra alatt pótolhatja elmaradásait és biztosíthatja, hogy a jövőben naprakész, és a törvénynek megfelelő legyen kötelező útnyilvántartása.

rEVOL Express - Útnyilvántartó program
AVG Anti-Spyware
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1911&k=12

Az AVG Anti-Spyware ingyenes változatát kizárólag otthon, a háztartásban hobbi célra használt legfeljebb 1 db számítógépre szabad telepíteni.

AVG Anti-Spyware
NOD32 antivírus
http://www.eset.hu/

A NOD32 antivírus számos vírusirtó teszt győztese, az év vírusirtó programja. A letöltés menüpontból ingyen letölthető a vírusirtó ingyenes próbaváltozata.

NOD32 antivírus
1'st ZipCommander
http://www.zipcommander.com/

1'st ZipCommander (Net); Internet browser with 10 windows ... 1'st ZipCommander - Brick ...

1'st ZipCommander
Flexium ERP
http://www.flexium.net

Komplex vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok részére versenyképes áron. Végletekig rugalmas és testre szabható megoldás egy gyorsan változó de költség-érzékeny piaci környezetre.

Flexium ERP
Panda vírusirtó szoftver
http://www.panda-online.hu/

Vírusirtó szoftver - Töltse le és használja Európa leghatékonyabb vírusirtóját. Ismerkedjen meg a Panda vírusirtóival illetve biztonsági megoldásaival.

Panda vírusirtó szoftver
Mozilla Firefox
http://www.mozilla.com/en-US/

Mozilla is a global community dedicated to building free, open source products like the award winning Firefox web browser and Thunderbird email software.

Mozilla Firefox
TravelSoft OnLine
http://www.travelsoft.hu/

A TravelSoft OnLine az elmúlt években az idegenforgalmi szoftver piac egyik legkiemelkedőbb szereplőjévé vált, több száz utazási irodai, biztosítótársasági, szállodai, és éttermi partnere révén.

TravelSoft OnLine
OxygenOffice Professional
http://sourceforge.net/projects/ooop

OxygenOffice Professional (OOOP, O2OP) is an enhanced version of free ... OxygenOffice Professional contains more extras like templates, cliparts, samples , ...

OxygenOffice Professional
SoftBalance könyvelő program
http://www.softeverest.com/

SoftBalance könyvelő program - az igényes munkaeszköz. - Integrált kettős könyvelés, házipénztár (időszaki pénztárjelentés), tárgyi eszköz, devizakezelés, valutapénztár (FIFO-s módszerrel is), deviza bank, ...

SoftBalance könyvelő program
Skype
http://www.skype.com/intl/hu/download/skype/windows/?cm_mmc=google%2Flatsear ...

Töltse le az ingyenes Skype-ot. Vásároljon minősített tartozékot.

Skype
Szerviz 7 program
http://www.3szs.hu/termek.php?item=1&program=7

Műszaki vizsga, diagnosztikai mérések és sorkezelés támogatásához.

Szerviz 7 program
EcoSim oktatási, üzleti szimulációk
http://www.ecosim.hu/

A szimulációs programokkal egy olyan modern, könnyen alkalmazható eszközt adunk a diákok kezébe, amelyhez hasonlót Európa-szerte már nagyon sok helyen használnak.

EcoSim oktatási, üzleti szimulációk
Döntés-Hozó" (Flagship) program
http://www.sote.hu/intezetek/oktatas/?inst_id=169&page_id=9

"Döntés-Hozó" (Flagship) program a Világbank emberi erőforrás fejlesztéssel foglalkozó intézete (World Bank Institute) és az Egészségügyi Menedzserképző Központ közös nemzetközi továbbképző programja. Az egészségpolitikusok és egészségügyi vezetők számára kidolgozott program az egészségügyi reform és fenntartható finanszírozás különböző témaköreit öleli fel.

Döntés-Hozó" (Flagship) program
Magyar BSD Egyesület
http://www.bsd.hu/

A 2000-ben alakult Magyar BSD Egyesület (MBE) a hazai BSD-felhasználók érdekképviseleti, szakmai-tudományos, koordinációs, információs szervezete. Az Egyesület célja a szabad forráskódú BSD és vele rokon operációs rendszerek terjedésének elősegítése, továbbá ezen rendszerek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos ismeretek gyűjtése és széleskörű terjesztése.

Magyar BSD Egyesület
Doki for Vets rendszer
http://www.nexusvet.com/?gclid=CL2eo5urrJgCFQtWtAodb0CUng

A Doki for Vets rendszer a Szent István Egyetem Állatorvos-Tudományi Karának a betegirányító rendszere, ahol évek óta 150.000 kartont és 400.000 kórlapot kezel a nap 24 órájában.

Doki for Vets rendszer
Pénzügy (bank, pénztár)
http://www.actual-info.com/modulok/penzugy_bank_penztar?gclid=CKii9IatrJgCFQ ...

Biztosítja a pénzügyi folyamatok kezelését akár önállóan használva, akár a kereskedelmi modullal együttműködve.

Pénzügy (bank, pénztár)
3D-s lakberendező program
http://www.archline.hu/interior

Az ARCHLine.XP CAD program Interior változata lakberendezők és belsőépítészek számára nyújt segítséget terveik számítógépes elkészítésében, magyar kezelőfelülettel. A Helyiségvarászló segítségével könnyen és gyorsan elkészíthet, berendezhet, beburkolhat és fényekkel láthat el egy belső teret, legyen az nappali, konyha, fürdőszoba, iroda vagy egy kávézó. A szoftver kompatibilis más CAD programokkal, importálhat .dwg, .dxf, .skp, .obj, .c4d, .3ds kiterjesztésű fájlokat. A szoftverhez segítségnyújtást biztosítunk személyesen, telefonon, e-mailben, skype-on valamint honlapunkon a fórumon keresztül. Ezen kívül 2-4 órás kurzusokat tartunk több témában.

3D-s lakberendező program
RacioNet Zrt
http://www.racionet.hu/

A Ráció-Net Számítástechnikai Kft. 1992-ben alakult, alapítói az egykori Videoton számítástechnikai gyárának munkatársai voltak. A vállalkozás azzal a szándékkal jött létre, hogy a tulajdonosok a rendelkezésükre álló sokéves informatikai tapasztalatot és referenciáikat önállóan is sikeresen alkalmazzák a piaci megmérettetésben.

RacioNet Zrt
informatikacentrum.hu
http://www.informatikacentrum.hu/szamitastechnika

Informatikacentrum - Több mint 7000 termék 1 áruházban. ...

informatikacentrum.hu
SoftMaker Office 2008
http://www.softmaker.de/of.htm

Das neue SoftMaker Office 2008 bietet wichtige Neuerungen ...

SoftMaker Office 2008
ENIAC Computing
http://www.eniac.hu/

Oldalunkon részletes információkat kaphat az ENIAC Computing által forgalmazott AB4 integrált vállalatirányítási ügyviteli rendszerről.

ENIAC Computing
PC Connect útnyilvántartó
http://pcconnect.hu/utnyilvantarto/

A PC Connect útnyilvántartó program egy kifejezetten kis vállalatok számára kifejlesztett útnyilvántartó program.

PC Connect útnyilvántartó
Autószerviz szoftver kicsiknek és nagyoknak
http://www.aprofirma.hu

Autószerviz és autókereskedői szoftverünk részei: - autószerviz szoftver - raktárprogram - autószerviz ügyvitel - autókereskedő program - autószerelő elszámoló program - pénzügy (számlázás, folyószámla) - főkönyv (kettős könyvvitel) - vezetői információ - CRM rendszer (SMS küldés)

Autószerviz szoftver kicsiknek és nagyoknak
RoadRegister - Útnyilvántartás készítő
http://www.hicomm.hu/roadreg2.htm

Útnyilvántartó programunk ízléses felületet és egyszerű kezelést kapott, így bátran mondhatjuk, hogy ez a legkönnyebben használható útnyilvántartás.

RoadRegister - Útnyilvántartás készítő
Ügyvitel, vállalatirányítás, számlázás - rEVOLUTION Software
http://www.revolution.hu/

Ügyviteli és számlázó programcsomagok, vállalatirányítási rendszerek,valamint ipari és kiegészítő megoldások egyedi kivitelezése.

Ügyvitel, vállalatirányítás, számlázás - rEVOLUTION Software
Ingyenes tőzsdei grafikonrajzoló a Tőzsdeászon
http://www.tozsdeasz.hu

Ingyenes grafikonrajzoló magyar és külföldi részvényekhez, aranyhoz, olajhoz, devizákhoz, certifikátokhoz, befektetési alapokhoz, kötvényekhez.

Ingyenes tőzsdei grafikonrajzoló a Tőzsdeászon
rEVOLUTION Software - ügyviteli megoldások mindenkinek
http://www.revolution.hu

Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméret számára kínálunk ügyviteli megoldást a számlázási, készletkezelési, pénzügyi, könyvelési folyamatok kezelésére és számtalan más speciális problémára! Egyéni vállalkozóknak és mikrovállalkozásoknak: rEVOL Express kisvállalati számlázó programcsalád Kisvállalkozásoknak: Iroda++ integrált ügyviteli rendszer Kis- és középvállalatoknak: Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer.

rEVOLUTION Software - ügyviteli megoldások mindenkinek
rEVOL Express Számlázó-program, moduláris rendszer kisvállalkozóknak
http://www.revolexpress.hu/szamlazo

Számlázó-program, egyedi igény alapján modulokból összeállítható rendszer kisvállalkozások számára.

rEVOL Express Számlázó-program, moduláris rendszer kisvállalkozóknak
Nod32-Antivirus.hu
http://www.nod32-antivirus.hu

A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámlevelekkel, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik.

Nod32-Antivirus.hu
Galenos orvosi adminisztrációs rendszer
http://www.galenosmed.hu/

A Galenos Orvosi Adminisztrációs Rendszer magánorvosoknak szánt orvosi szoftver, mely megoldást nyújt a praxis során felmerülő összes adminisztrációs feladatra. Előjegyzések kezelése, leletezés, vényírás, jelentések készítése.

Galenos orvosi adminisztrációs rendszer
Virtual call center szoftver
http://www.virtual-call-center.hu

A Virtual Call Center egy olyan hosztolt call center technológia, amellyel szabadon és játszi könnyedséggel növelheti call centere profitját. A Virtual Call Center sokoldalú szoftvere megoldást kínál outbound és inbound hívások lebonyolítására egyaránt. A Virtual Call Center megoldás alkalmas, mind telemarketing, piackutatás, telefonos értékesítés, közvéleménykutatás, mind pedig ügyfélszolgálati tevékenységek lebonyolítására. Külön kezelő felületet biztosítunk mind a supervizornak, mind pedig az operátoroknak. egyszerű , biztos megoldást nyújtunk az új call centert kezdő k, és a már mű ködő call centerek számára is. A szoftver kiválóan használható távmunkára is, mivel a supervizornak és az operátornak nem kell egy légtérben lenni, hogy rugalmasan menjen a munka. A Virtual Call Center technológia kiválóan alkalmas más programokkal való összekapcsolásra is.

Virtual call center szoftver
KBS - üzleti folyamatok automatizálása, egyedi szoftverfejlesztés
http://www.kbs.keystone.hu

Cégünk 1995 óta foglalkozik üzletviteli és információ technológiai tanácsadással, üzleti folyamatok automatizálásával, illetve ehhez kapcsolódóan egyedi szoftverek tervezésével és fejlesztésével. Olyan referenciákkal rendelkezünk, mint pl. a Nestlé Professional, a Telenor, a Morgan Stanley vagy a McDonald's.

KBS - üzleti folyamatok automatizálása, egyedi szoftverfejlesztés
Infocentrum számlázó program
http://www.infocentrum.hu/szamlazo

Számlázó programunk négy változatban is elérhető annak érdekében, hogy minél jobban alkalmazkodjon az Ön személyes igényeihez. Így nem szükséges megvásárolni egy bonyolult programot annak, akinek csak egy egyszerű számlázásra van szüksége.

Infocentrum számlázó program
Egyedi szoftverfejlesztés elérhető áron
http://www.encosoft.hu

Egyedi szoftverfejlesztés, honlapkészítés, webáruházfejlesztés, IT szolgáltatások felsőfokon. Egyedi szoftverfejlesztési igény esetén kérje árajánlatunk!

Egyedi szoftverfejlesztés elérhető áron
Juventus Rádió Online
http://radio.leonardo-magic.com/

Könnyen használható kis forrásigényű Online rádió program, amellyel a Juventus rádiót hallgathatjuk a számítógépünkön. A rendkívül kis méretű program nem igényel külön telepítést. Így kellemesen hallgathatjuk a Juventus rádiót. A program ikonjára kattintva tudjuk a programot vezérelni: a rádió lejátszását megállítani vagy szüneteltetni, majd ha kell, újra elindítani. A rádió lejátszásának hangerejét a tálcán lévő hangszóró ikonra kattintva tudjuk szabályozni. Ha a program ikonjára visszük az egeret, akkor egy kis súgó ablakban (hint) megjelenik, hogy milyen zene szól most. A program elsősorban azoknak hasznos, akik sok időt töltenek el a számítógép előtt és szeretnék kényelmesebbé tenni a munkavégzést.

Juventus Rádió Online
InnoWEB - innovatív üzleti megoldások
http://www.innoweb.ro

Teljes körű webes és alkalmazás fejlesztési szolgáltatások: ingyenes tanácsadás, honlap készítés, keresőoptimalizálás, asztali alkalmazások tervezése és kivitelezése, országos és nemzetközi domain regisztráció, professzionális tárhely biztosítása honlapok számára, logó és arculattervezés, különböző design munkák, mobil eszközökre való fejlesztés, karbantartás, stb.

InnoWEB - innovatív üzleti megoldások
Falcosoft - ingyenes/freeware szoftverek és szerviz szolgáltatások
http://falcosoft.tk/

A Falcosoft jelenleg egy egyszemélyes vállalkozás Pécsen, mindenese Bacskó Zoltán. Az egyedi szoftverek fejlesztésén kívül - melyek közül az ingyenesek letölthetők - tevékenységi körébe tartozik még számítógépek szervizelése és számítógépes tanácsadás is. Legismertebb szoftverek: Szerződés Szerkesztő - magyar nyelvű Desktop Movie Phenom II Tweaker Sony Virtual Remote Control Soundfont Midi Player

Falcosoft - ingyenes/freeware szoftverek és szerviz szolgáltatások
Call center szoftver
http://www.foresight.hu/

A Foresight Group többfunkciós modulárisan bővíthető call centert építhet igényei szerint teljesen computerizált munkahelyekkel, amelyeket a ma legkorszerűbbnek mondható VOIP vagy ISDN-telefonvonalak szolgálnak ki. A Foresight Group Kft. által készített szoftverek már mind bizonyítottak a gyakorlatban, így megkönnyítve számos ügyfelünk mindennapi munkáját.

Call center szoftver
Webser szoftverbérlő szolgáltatás
http://webser.bitepito.hu

A Webser rendszerben lévő szoftverek bérelhetőek alacsony díj ellenében. Nincs szerződés, nincs bonyolult ügyintézés, csak regisztrálni kell, letölteni és telepíteni a kívánt szoftvert a Webser Manager szoftveren keresztül, és már használható is. Csak addig fizet az adott szoftverért, amíg használja. Amíg a szoftver tétlen (idle), a rendszer nem számít fel költséget. A rendszerben segéd-, oktató és játékprogramok egyaránt elérhetőek. Az egyenleg feltöltése banki átutalással vagy a PayPal rendszerrel történhet.

Webser szoftverbérlő szolgáltatás
rEVOL Express - Útnyilvántartó program
http://www.revolexpress.hu/utnyilvantartas/utnyilvantarto

A rEVOL Express útnyilvántartó modullal akár negyedóra alatt pótolhatja elmaradásait és biztosíthatja, hogy a jövőben naprakész, és a törvénynek megfelelő legyen kötelező útnyilvántartása.

rEVOL Express - Útnyilvántartó program
AVG Anti-Spyware
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1911&k=12

Az AVG Anti-Spyware ingyenes változatát kizárólag otthon, a háztartásban hobbi célra használt legfeljebb 1 db számítógépre szabad telepíteni.

AVG Anti-Spyware
NOD32 antivírus
http://www.eset.hu/

A NOD32 antivírus számos vírusirtó teszt győztese, az év vírusirtó programja. A letöltés menüpontból ingyen letölthető a vírusirtó ingyenes próbaváltozata.

NOD32 antivírus
1'st ZipCommander
http://www.zipcommander.com/

1'st ZipCommander (Net); Internet browser with 10 windows ... 1'st ZipCommander - Brick ...

1'st ZipCommander
Flexium ERP
http://www.flexium.net

Komplex vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok részére versenyképes áron. Végletekig rugalmas és testre szabható megoldás egy gyorsan változó de költség-érzékeny piaci környezetre.

Flexium ERP
Hirdetések
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20246