Logisztika > Szoftver - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Logisztika > 9 weboldal. Kategória leírása: Új generációs logisztikai szoftverek, vonalkódos és raktár menedzsment.

szoftver.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
SimTech Logisztika Kft
http://www.simtech.hu/

A SimTech Logisztika Kft. főbb tevékenysége a folyamatszimulációs programok és a CAD piacon meghatározó általános célú, kedvező árú 2D/3D CAD termékek képviselete, amelyek révén biztosítani szeretnénk ügyfeleink részére a versenyképességet és a mérnöki szoftver beruházások maximális rövidtávú megtérülését.

SimTech Logisztika Kft
Régens zRt
http://www.regens.hu/

Cégünk specifikusan a logisztikai és ellátási lánc menedzsment területén nagyprojekt-vezetési tapasztalatokat is nyert, ez tanácsadási tevékenységének fokozatos kibontakoztatásához is vezetett.

Régens zRt
ZebraSoft Kft
http://www.zebrasoft.hu/

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt. Cégünk 1998. óta az IBM cég "Business Partner"-e a pénztárgép értékesítés területén.

ZebraSoft Kft
Mérlegjegy készítés
http://www.szecsy.hu/hu/ugyv/ugyv_index11.html

Mérés hídmérlegen. Számítógépes mérés és raktár nyilvántartás.

Mérlegjegy készítés
Logisztikai rendszer Microsoft alapokon
http://www.xapt.hu/iparagak/logisztika-es-kereskedelem.html

Az XAPT által kínált megoldások segítségével a beszerzéstől az értékesítésig az egész ellátási láncot egyben tudja kezelni; nyomon tudja követni az aktuális beszerzési rendeléseket, majd fontosság, illetve jelleg szerint tudja csoportosítani kimenő forgalmát. A raktárirányítási és szállítmányszervezési modulok segíthetik abban, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön, és a készletek ne álljanak cége likviditásának útjában. Az értékesítési és logisztikai folyamatok mobil eszközökkel való támogatása új lehetőségeket nyit meg árbevétele és piaci részesedése növelése felé. Az XAPT által kínált rendszerek egyik legfőbb előnye, hogy több telephely munkáját, akár több országot érintve is képesek felügyelni, vállalata alegységei így összehangoltan működhetnek.

Logisztikai rendszer Microsoft alapokon
Client-Server Systems Betéti Társaság
http://www.css.hu/

Alkalmazások fejlesztése, modulok, objektumok programozása, korszerűsítése C++, Delphi, Visual Basic, Java, Clipper nyelveken. Egyedi számítógép-hardver illesztések készítése, PIC processzorok programozása, RFId alapú/rádiófrekvencián kommunikáló tag-ek/hitelkártyánál kisebb, fóliára helyezett processzorok, illetve képek, videojelek, hangok kezelése. Telephelyek, számítógépek és egyéb eszközök közötti kommunikáció megvalósítása.

Client-Server Systems Betéti Társaság
Termeléshez kapcsolódó szoftver uniós támogatással 2017 nyaráig
http://unios-palyazatok.gkf.hu/mikro-kis-es-kozepvallalkozasok-termelesi-kap ...

A termelési kapacitás bővítésére kiírt uniós pályázat (GINOP-1.2.1-15) a projekt keretében vásárolt termelő eszközök hatékony üzemeltetése érdekében lehetőséget biztosít logisztikai és egyéb tevékenységet támogató szoftver beszerzésére, valamint a szükséges hardver eszközök beszerzésére. Sok egyéb más mellett továbbá licenc és know-how vásárlását is támogatja a pályázat, így új alapokra helyezheti üzemi működését, minimalizálva a selejtet és a veszteséget. Cégünk a pályázati összeg lehívásához minden szakmai segítséget megad, az előzetes ingyenes audit vizsgálattól a tanácsadáson át a sikerdíjas pályázatírásig, és a támogatási előleg lehívásáig.

Termeléshez kapcsolódó szoftver uniós támogatással 2017 nyaráig
Raktárirányítási rendszer - QLM.
https://www.qlm.hu/hu/page/show/raktariranyitasi-szoftverek

A honlap linkjére kattintva a QLM szolgáltatásait ismerhetjük meg részletesen. A QLM csapata évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a logisztikai rendszertervezés és a raktárirányítási rendszer megvalósítása területén. Az első folyamat, amelyet a raktárlogisztikai projekten belül elvégez a QLM, az a WaProM rendszermodell létrehozása. A WaProM raktárirányítási rendszer támogatja a raktárirányítási folyamatokat.

Raktárirányítási rendszer - QLM.
Mav-IT: raktárkezelő program igényeseknek
http://mav-it.hu/webdepo

A raktározás ma már nem nélkülözheti a számítógépes nyilvántartást a raktározási technikától függetlenül. A raktárakat különböző csoportokra oszthatjuk aszerint, hogy milyen rendszerhez kapcsolódnak. Alapanyag és alkatrész raktárak, amelyek a beszerzési logisztika részét képezik. A webdepó raktár program segítségével könnyűvé válik a raktározás akár alapanyagot, félkész árut, készárut raktároz az elosztó raktárban. A raktár szoftver segítségével a raktár tartalmának kezelése egyszerűen áttekinthetővé válik. A webdepó raktárkezelő program telis tele van innovatív megoldásokkal. Az elkészítésekor elsősorban azokra a raktározással és szállítmányozással foglalkozó vállalkozókra gondoltunk, akik az ügyfeleikkel szoros együttműködésben, könnyen és világosan kommunikálva szeretnék megoldani a raktározási és szállítási feladatokat. A raktár program szállítmányozói modulja és belföldi modulja lehetővé teszi a teljes ügyvitelt beleértve a számlázást is. Próbálja ki ingyen.

Mav-IT: raktárkezelő program igényeseknek
Hirdetések
Oldal leírása
szoftver.wyw.hu: Szoftver program katalógus. Ingyenes és megvásárolható szoftverek, programok. Szoftverfejlesztés, ingyenes program letöltés.
Gyűjteményünkben 518 válogatott szoftverek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 518 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20934